Netjes alles verpakt

goed en snel afgehandeld

Top kwaliteit en bezorging

Altijd blij met de kwaliteit en service!!

Snel goede producten in huis

Ik bestelde op vrijdag meerdere kilos gedroogde peulvruchten en had het op zaterdag perfect verpakt in huis. Geldige service!

perfect

Altijd makkelijk te bestellen online, en optijd bezorgd.

Had beter gekund

De aardappelen waren zoals altijd prima, de mandarijnen konden gelijk de kliko in, allemaal beurse zachte plekjes en ze waren niet lekker

Goed geregeld

Goed product. Verwerking precies zoals aangekondigd.

Goede kwaliteit!

Elke bestelling snel en netjes afgeleverd met goede verse producten en goede service!!

Besteld en prima bezorging meteen de volgende dag

Alles ziet er goed uit , netjes verpakt . Kan nog niet zoveel zeggen over kwaliteit want ik ga het nog gebruiken

Zeer tevreden goede en snelle service

Zeer snelle en correcte aflevering

Prima, mooi op tijd, ben blij hiermee.

Prima verzorgd, mooi op tijd.

Heerlijke aardappels en bieten Goede prijs kwaliteit

Snel levering en prima eten

Goede kwaliteit super vlugge levering.

Kwaliteit en service zijn heel goed

Het belangrijkste is uiteraard de uitstekende kwaliteit. Maar ook erg fijn is de mogelijkheid om direct bij jullie te kunnen kopen zonder tussenkomst van handelaren, winkels etc. Snelle levering en goede verpakking. Leuk zou zijn om jullie advies te weten over hoe lang welke producten moeten weken en/of koken.

Ziet er allemaal goed uit, en ook de bezorging.

Goed.

goed en betrouwbaar

Snelle ontvangst na bestelling

Alweer.....heeeeel lekker allemaal

We bestellen al een poosje aardappels etc. en het valt ons op dat de kwaliteit telkens heel smaakvol is. we zijn dan ook blij dat jullie er zijn. De volgende dag al in huis zonder exra kosten....een grote luxe dus.

Mooie producten en alles netjes verzorgd opgestuurd, wij zijn dik tevreden!

Prima kwaliteit

zeer goed

snelle leveringen en prima kwaliteit

Jullie doen wat je belooft!

1 zending voor mezelf, 1 zending voor vrienden als verrassing uit de HW.. Was prima geregeld...

Mooie kwaliteit! Supersnelle levering!

We gaan volgende week uitleg geven aan de leerlingen van groep 5 en 6 (ruim 100 leerlingen) over akkerbouw. Daarna mogen ze in laagjes een potje vullen met diverse peulvruchten.

Topservice

Topservice

Goed product.

Prima aardappelen en de dag na bestelling netjes thuisbezorgd. Beter dan de aardappelen uit de supermarkt.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen