Zeer vlotte bezorging en de aardappelen zijn goed verpakt. Kwaliteit/smaak is top. Aanrader!

Goede producten en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Netjes verpakt.

Duidelijke website. Snelle levering. Goed vrrpakt. Prijs/qualiteit is zeer goed. Beter dan in de supermarkt kopen

Zoals altijd snel en goed geleverd

Bestel hier standaard mijn aardappelen en die worden snel en goed bezorgd. Omdat het een natuurproduct is, zijn er soms wat erg kleine exemplaren en soms zit er wel eens een gat van binnen. De aardappelen zijn lekker en blijven in de garage ook redelijk lang goed. Aanrader dit.

Geweldige aardappel om te frituren

Zeer goed!!!

Top Toko

Zoals altijd keurig op tijd de bestelling geleverd en de kwaliteit was ook weer als vanouds. Kan een bekende winkelketen die altijd nr. 1 scoort op groente en fruit een puntje aan zuigen ;-) Dus op naar de volgende bestelling en vooral zo doorgaan.

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel makkelijk om te bestellen, goede kwaliteit en volgende dag al in huis.

Prima kwaliteit zoals ij al jaren gwend ben

Al drie jaar klant en nog uitstekend

na drie jaar nog naar mijn zin

Super vers

Netjes verpakt en van zeer goede kwaliteit

Goede aardappelen

Goede aardappelen dus een 8 is best goed maar kon nog beter. Ik heb een keer gevraagd waarom de dunschiller roest en alleen het snijgedeelte maar kreeg nooit een antwoord. Als ze het zelf niet weten kunnen ze dat toch ook laten weten.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden zowel over de bezorging /prijs en de smaak van de aardappel

Bestellen is eenvoudig. Er is ruim voldoende informatie over het aanbod te vinden op de website. Levering is altijd vlot, en zeer goed verpakt.

Wist niet dat ik dit kon bestellen via internet Geode verpakking en wathet belangrijkste is hele goede producten Ga hier meer bestellen

slecht

aardappelen ok aflevering was een puinhoop door post nl hoeft voor mij niet meer

Het was snel geleverd en vooral heel proper .

Klasse kwaliteit

Al meerde malen bestelling geplaatst. Keurig verpakt en vlotte bezorging.

Sneller service

Zeer sneller service. Enige was dat postNL niet liet weten dat het bij een van mijn Buren bezorgd was. Het stond bezorgd op mijn adres terwijl ik niet thuis was.

Top bedrijf met top aardappelen

Echt een aanrader...op alle fronten een top bedrijf.

Prima produkten

Ik zocht eigenlijk een verkoper die verschillende soorten linzen verkoopt. Maar op deze site worden ook aardappels verkocht. Die heb ik erbij gekocht. Blij dit gedaan te hebben want deze aardappels zijn veel beter en lekkerder als de gene die ik mijn woonregio kan kopen. Zal dus wel degelijk vaker bestellen. Alleen de bezorger is niet zo blij met zo'n zwaar pakket.

Prima als altijd.

Kwaliteit voor een goede prijs en prompte levering. De volgende dag!

Super snelle correcte levering van prima aardappels.

Staat al in de ene zin. Prima geregeld.

Snelle bezorging

Goede site om je bestelling te plaatsen

Snelle en nette afwikkeling.

De producten zijn keurig verzorgd geleverd.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen