Heerlijke aardappels en snel thuis bezorgd

Ik heb al een aanral keren aardappels besteld en ben zeer tevreden. Ze worden in een doos bezorgd wat prima te doen is. Ik heb tot nu toe altijd binnen 2 dgn mijn bestelling in huis. De aardappels zijn van goede kwaliteit. Wij zijn erg tevreden

Zonder meer positief zowel wat betreft afhandeling van de bestelling als kwaliteit van het geleverde.

Altijd goeie levering en op tijd

Snelle levering lekkere grote patatten

Gewoon goed !!!!

Snel en netjes

Zeer tevreden!

Mijn eerste bestelling. Nooit geweten dat aardappelen ook op deze manier besteld konden worden. Ik had 2 soorten aardappelen en een zak uien. Totaal zo'n 25 kilo. De aardappelen zijn heerlijk! Netjes verpakt. Alleen de postbode keek niet zo blij. Ha ha! U heeft er een vaste klant bij!

snelle en goedverzorgde levering

De agria aardappel gebruik ik al jaren voor het maken van frietjes. Ik bestel ze altijd rond september bij dit adres. Altijd goede kwaliteit

Altijd goed!

Altijd tevreden

Goede kwalteit en snelle bezorging in stevige doos .

Goede producten, snel geleverd

Prima service, voor herhaling vatbaar.

Snelle levering. Fijne aardappel (eigenheimer)

Besteld dag later geleverd

Helemaal top!

Snelle levering en zeer goede gedroogde peulvruchten

alles dik in orde

zoals altijd alles dik in orde

het was perfekt

heel goed

snelle service en prima kwaliteit

zie boven

Ik ben heel blij dat de aardappelen thuis bezorgd worden bedankt

Super in alles

Veel klei maar verder goed

De bezorging is perfect geregeld. Kwaliteit van de aardappelen is doorgaans goed. Het enige nadeel is dat de aardappelen slecht of misschien wel niet gewassen zijn en er dus vrij veel klei op zit. Ik heb dan liever duurdere aardappelen die schoon zijn.

Goede kwaliteit.

Makkelijk te bestellen met of zonder account. Goede prijs, kwaliteit verhouding. Gratis verzending boven € 20,00. Super snelle levering.

Voor de eerste keer besteld, een goede ervaring, keurig op tijd geleverd en niet onbelangrijk een hele goede kwaliteit aardappel.

Zoals steeds zeer goeie service en uitstekende producten. Absolute top!

Prachtig mooie schone aardappels smaak is ook geweldig

komen er wel op terug netjes verpakt heel goed verzorgd

Helemaal goed !

Makkelijk en heel snel geleverd. En prima aardappelen.

Heerlijke producten.

Bestelling volgende dag weer in huis. En zoals altijd zeer verzorgd. Tot in de puntjes. Blij dat jullie er zijn.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen