Super op alle vlakken

Zoals steeds perfecte service, snel, goed verpakt en heerlijke aardappelen.

Super kwaliteit

Prachtige kwaliteit van het bestelde, frietaardappels, kruimige aardappels en gember, Graag tot de volgende bestelling

Ik zat alleen te wachten op een bericht van levering maar we waren gelukkig thuis.

Zoals altijd. Weer super.

Zoals altijd weer super. Makkelijk bestellen, binnen bezorgd.

Top snel geleverd

zeer goede ervaring

goede servies en correcte datum van levering

Behalve de eerste kwaliteit aardappelen raad ik aan: de uien en de knoflook. Om van te huilen zo vers!!!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Verschillende bonen en linzen gekocht. Top kwaliteit en snel geleverd

Keurig snel geleverd

scherp geprijst, goede kwaliteit, snel bezorgd

tevreden

Goede producten en snelle afhandeling

goed verzorgd

Perfect !

Heerlijke aardappelen en razendsnelle levering !

Snel en correct

Is fijn om een betrouwbare leverancier te hebben die snel de spullen levert. Top

Keurig geregeld volgende dag bezorgd

Netjes geregeld.

Prima su

Best naar ons zin. Snelle levering. Goede kwailiteit.

Wat een vlotte levering!

20 kilo rode uien besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.

We bestellen altijd de biologische aardappelen en vinden deze lekker en voor een goede prijs te koop bij aardappelen bezorgen.nl Wordt geleverd in een stevige doos en de aardappelen zitten in handige netten. We zijn benieuwd of de site ook uitgebreid wodt met meer biologische groente!

aardapelen oke

zijn veel slechte aardapelen deze dore is top..

goud

....

Alles naar wens

Snelle levering, producten zoals aangekondigd.

Prima geregeld

na de bestelling een email wanneer mijn bestelling geleverd werd. Keurig verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Supergoed en supersnel

Onze aardappelen waren weer op en omdat we eerdere goede ervaringen hebben gehad met Aardappelbezorgen besloten een nieuwe bestelling te doen. Makkelijk navigeren op de website en supersnelle levering van HEERLIJKE eigenheimers. Eet Smakeljk !!

Prima prima.

Prima prima

Top kwaliteit , snelle service!

Heerlijke mooie grote zoete aardappelen. Heel erg blij mee! Goede snelle service ook...top!

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen