Prima!!

Netjes bezorgd.

Waarom geen reactie ?

Ik had de aardappelbezorger een vraag gesteld enwel de volgende. Waarom roest het mesje van jullie dunschiller , dus alleen het mesje niet alles. Volgens mij is de rest rvs. Aanbevelen JA. Maar niet het mesje.

uitstekende kwaliteit, veel keuze, goed verpakt, snelle bezorging.

zeer goed vijf sterren.

Snel en in keurige verpakking geleverd

Het zijn kwaliteit aardappels die een zeer gunstige prijs hebben en van top kwaliteit zijn. Ze worden keurig netjes in een goede kwaliteit dozen bezorgd.

Snelle en correcte levering!

Praktisch en goed verpakt voor verzending

Alle producten zijn bezorgd, op de dag aangegeven. Individuele verpakking was ook goed gedaan. Goed ingepakt in sterke dozen. Werken met uw Website ging goed. Het bestellen ging makkelijk. Groeten Mandy

Mooi product netjes en vlot geleverd

zeer goed

Tot nu toe geen opmerkingen

Zeer snel geleverd

Zending werd de volgende dag al afgeleverd en de kwaliteit van de aardappelen is zeer goed

Aardappels hier kopen

Eenvoudig besteld en snel geleverd volgens afspraak. Zeer zeker dat ik hier terug kom als ik weer nodig heb.

Mooi en supervers als gewoonlijk.

Snel geleverd en supervers.

Lekkere en mooie aardapels

Lekkere en mooie aardappels prima service

Ruime keuze

Aardappelen ( verschillen soorten ) besteld, en wat bonen.. Snel op & snel geleverd )))) Aanrader dus !

Snel levering en fijne producten.

Goede producten, scherpe prijs, snel geleverd

Ik zocht Kievitsbonen voor een gerecht. Dat was bij de gewone supermarkten in mijn omgeving niet te doen. Dus online op zoek gegaan en uitgekomen bij Aardappelbezorgen.nl. Naast de Kievitsbonen meteen maar wat andere peulvruchten besteld. Super simpel en snel besteld. Bezorging binnen twee dagen. Ik ben tevreden en ga hier zeker terug komen!

Kan niet beter

Zeeuwse Dorés besteld. Prima kwaliteit aardappelen. Heerlijke smaak en goed kruimig. Snelle levering met Post.nl en keurig verpakt Alle lof voor dit bedrijf. Daarvoor hadden we bij ons uit Winterswijk vandaan te vroeg gerooide Frieslanders. Natte kleffe aardappelen. Niet droog te krijgen. De andijvie stamppot was een kledderige bal.

top

keurig verpakt in een net en doos aardappelen waren schoon dus zonder zand en klei en DROOG OOK ERG BELANGRIJK zaten strak in de doos dus ook geen kans om stootplekken tijdens het transport op te lopen.

De menopper is niet geschikt voor friet.

De menopper is niet geschikt voor friet. Kan nog niet in de schaduw staan van de agria.

Wederom fantastisch geregeld alles, zelfs het bezorgen was kunnen 2 dagen gefikst!!

Helemaal toppie! Je krijgt wat je besteld!

Lekker snel geleverd weer,en prima kwaliteit voor een heel redelijke prijs.

Ik hoef niet te sjouwen. Goede kwaliteit

Kwaliteit

Top spul en snelle levering

Keurig netjes verpakt goede (bio)spullen in huis

Keurig netjes verpakt goede (bio)spullen in huis. Meloenen en chips in één doos, komt perfect aan ;-)

Zoals altijd weer goed verpakt in een stevige doos bezorgd

Zoals altijd weer goed verpakt in een stevige doos per post.nl ( deze kwam wel naar boven ) bezorgd en nu met bewaaradvies .

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen