Goede kwaliteit aardappelen

Goede kwaliteit (verse) piepers, altijd via PostNL verstuurd in stevige dozen. Jammer dat er qua keuze niet meer biologische aardappelen zijn.

Bestellen van aardappelen gaat heel soepel. De bezorging is buitengewoon goed. Als er iets mankeert wordt dit tot tevredenheid opgelost. Niks anders dan lof.

Niks dan lof.

X

Goede kwaliteit, mooi spul

De agrias zijn beter als de menopper vind mijn vrouw

De agrias zijn beter voor de friet Dus wanneer komen die

De producten waren goed en netjes verpakt.

geweldig

zeer goede kwaliteit ga zo door, hartelijke groet edward

Zeer snelle aflevering.

Zoals altijd mooi verpakt, goede kwaliteit en je weet wat je koopt. Dit is in de supermarkt niet zo.

Geweldige

Ik ben dik tevreden Super service Vooral een snelle levering Ze krijgen van mij een 10

Snelle verzending, goed verpakt, goede kwaliteit. Leuk cadeautje.

Had geen betere keus kunnen maken en super bedankt voor het mesje

voor herhaling vatbaar

heel goed en verzorgd ingepakt maar ook heerlijke aardappels en lekkere pastinaak mmm zalig

TOP!

Precies gedaan zoals beloofd is. Na bestelling de bestelde aardappelen de volgende dag keurig verpakt afgeleverd op het door Post-NL aangegeven tijdstip. Niets dan lof!

Zeer goed bedrijf

Steeds snel mijn spullen binnen, kwaliteit en verpakt is zeer stevige nieuwe kartonnen dozen.

U heeft lekkere aardappel aan ons toegestuurd, hartelijk dank

Keurig verzorgde bestelling aardappel tegen een redelijke prijs

Super service

Geweldige service waar ik al heeeeel veel jaar gebruik van maak!

Deze keer weer top aardappelen

Vorige waren oud waardoor 10% afval!

Kwalitatief goede producten die snel, duidelijk en schoon worden geleverd.

De kwaliteit van de producten is prima. Ze zijn schoon en correct verpakt met een duidelijke vermelding van de productnaam. De leveringsbeloften worden waargemaakt.

100% topproducten.

Bestel hier al geruime tijd,altijd top producten en snelle correcte levering. Van mij een dikke 9+.

Zeer adequaat gereageerd!

Altijd goed!

Kwaliteit producten, snelle levering

wederom prima

Altijd fijn wanneer ik een bestelling doe en deze vlot en keurig in een zeer sterke doos wordt bezorgd. Op de website staat precies wat al dan niet voorradig is.

Uitstekenď

Makkelijk bestellen en snel ïn huis

Heerlijke aardappelen

Snelle levering. Prima kwaliteit. Goed verpakt.

Goede en snelle levering van mooie verse producten

Omdat ik hier in de buurt nergens Dore of Eigenheimer aardappels kon vinden, die maar een keer online bij Aardappelbezorgen besteld, samen met paar groentes. En dat ging heel goed: alles snel en netjes bezorgd en de heerlijke kleiaardappel Dore smaakt ons prima, dus we gaan dit vaker doen.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen