Altijd prima

De bezorging is altijd stipt. De aardappelen zijn fantastisch.

Tevreden

Tevreden over assortiment en bezorging!

Zoals altijd, prima

Snel en vers

Heerlijke biologische aardappelen voor een goede prijs

Op vakantie adres besteld Ik kwam thuis en de aardappelen stonden voor de deur

Deze seizoensgebonden lekkere aardappel via de post thuis te kunnen krijgen,waar andere winkels nee verkopen ,is geweldig, ondanks dat ik als 86jarige wel moeite had om de doos met 10 kilo erin ,die op de grond voor mijn deur werd gezet, op te tillen om in huis te krijgen.

andere dag reeds in huis

zie boven

Perfect geregeld

Ik denk nu 2 jaar met enige regelmaat bedoel ik m'n aardappelen en andere producten hier. Topkwaliteit, snel geleverd, goed verpakt. Perfectemundo

Zoals altijd vlotte bestelling en super aardappelen.

Snelle levering, mooie producten en gratis levering vanaf €20,--

Goede service en heerlijk product.

Altijd superlekker

Zowel de aardappelen als ook de groenten zijn van superkwaliteit. De levering is snel en altijd goed verpakt. Gewoon super!

Topproducten

Hoera, ze zijn er weer, de Menoppers! Wat een geweldig lekkere aardappel is dat toch. En nieuwe oogst uien. Beter wordt het niet. Tel daar gratis thuis bezorgen en een gratis schilmesje bij op en je koopt nooit meer ergens anders. Topbedrijf!

Altijd goed verzorgd en geregeld

Snel en goed kwaliteit

Alles was prima.

Excellent

Top quality products and excellent customer service including fast shipping. I am a regular client for several years.

Geweldige service

top

Lekker weer aardappels frieslander wel gemist op de vakantie. en wat een gemak bestellen en voor de deur neergezet hoef niet te sjouwen. zeker een zaak waar je zeker weer opnieuw besteld.

super correct

snel besteld; de site is nog meer duidelijk en makkelijk te bekijken. bezorgenis volgens de belofte gebeurd, netjes en de bezorger was en heel leuk jongen geweest

Weer als vanouds

Snelle levering en aardappelen als vanouds

Top! Goede producten voor een goede prijs, snel geleverd.

zie hierboven.

Snelle levering.

'S morgens besteld en de volgende dag correct ģeĺeverd.

Uitstekend product, prima op tijd geleverd

Klantvriendelijk en goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit aardappels en wat betreft service en klantvriendelijkheid...,dat staat bij hun ook erg hoog. Al met al zeer tevreden!

geweldig goeie kwaliteit

goed verpakt snelle levering