Alle producten zijn uitstekend! Altijd keurig en de volgende dag in huis!!

Zending was netjes verpakt, zelfs dag eerder bezorgd dan ik verwachtte. Prima produkten.

Goede afwikkeling

Juiste afwikkeling van het verkeerd geleverde en deels bedorven produkt

heel goed

heel goed het brengen van de producten altijd op tijd super

Goede en snelle levering. Altijd keurig verpakt.Besteld de volgende dag in huis.

Snelle levering, lekkere groenten

super

super

Zeer snelle levering, zoals steeds

Lekker en op tijd

Jammer dat er maar 1 biologische aardappel is al een tijd. Verder prima

Fijne kleiaardappel

Snel en prima kwaliteit

Hebben nu 2 x besteld. Prima aardappelen. Snelle verzending en zeer goed verpakt. Aanrader.

Goede kwaliteit vlot geleverd

Mooie site eenvoudig bestellen netjes vlot geleverd en uitstekende kwaliteit

Beter vindt je nergens

Goed correct en snel

SUPER !!!

Voor de eerste keer hier Malta's besteld ... zoooo lekker en ook zeer snelle levering + goed verpakt. Hier koop ik meer !!!

Top bedrijf

20 kg bintjes bonken besteld heerlijke kruimige aardappelen zeer geschikt voor patatjes de aardappelen bintje zijn heerlijk van smaak net als vroeger bij moeder thuis. Binnen 24 uur in huis door de post.nl bezorgd en geen transport kosten.

snelle aflevering en de opperdoezers waren weer heerlijk

Goed verzorgd en altijd netjes bezorgd

zeer goed

meer als twee jaar al klant en kan niet beter

Goede service en snelle levering

Prima gelukt

Besteld, betaald en goed afgeleverd. Gewoon top

Top kwaliteit Doré.

Alles wat ik hier besteld heb is van top kwaliteit. K. Visser Assen

Prima kwaliteit en goede service

Prima prijzen, vlot geleverd. Ik had een issue met bestellen, het bleek dat dat niet lukte door -1 toevoeging bij adres. Gemaild, kreeg vlot de oplossing.

Zoals altijd weer top

Heerlijke nieuwe aardappelen, verse groenten en nieuwe uien! En dat zo aan je deur bezorgd! Ideaal! En een echte aanrader voor wie goede producten wil eten!

Super klantenservice

Komen hun afspraken keurig na. Ook grote leveringen heel goed verpakt. Kwaliteit is top. Bij leveringsproblemen door Postnl denken ze goed mee. Zeer behulpzaam.

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen