Excellent

Top quality and very fast shipping. Outstanding customer service. I have been a happy customer for several years.

Complimenten voor de goede service en de snelle bezorging. De aardappelen zijn erg lekker.. Als ze op zijn ga ik ze weer bestellen. Top bedrijf !!!

Altijd goed en op tijd

Goede producten en zeer goede verpakking, daarom komen de producten altijd goed en schoon aan

Prachtige levering!!

Vele kilo's peulvruchten besteld en super blij met de levering. Te gebruiken in tijden van schaarste, en als kiemgroente :-) Geleverd in stevige mooie katonnen dozen en de peulvruchten zelf in netjes van nylon. EN nieuwe oogst, heel blij mee. Ook de met de prijs trouwens!! Blije klant Dolina

De zoete aardappelen zijn echt super goed daarom bestel ik elke maand. Veel beter dan van de supermarkt echte aanrader.

Prima zoals vooheen

Goede spullen en snel geleverd.

alles volgens afspraak

Aardappelen goed voor Friet te bakken

Goede producten, snel geleverd.

Bestellen en de volgende dag keurig bezorgd

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit in zowel de aardappelen als in de geleverde service, dit was alweer de 5e keer dat ik wat besteld heb, en super tevreden.

Prima service en goede producten.

Netjes verpakt in stevige doos.

Prima! Veel keuze, goed verpakt, goed bezorgd!

Veel keuze in peulvruchten, goed verpakt, maar niet overdreven veel verpakkingsmateriaal, prima kwaliteit. Er was iets misgegaan bij de bezorging, maar er werd meteen contact met me opgenomen en alles is goedgekomen!

uitstekend

geen dienstverlening

de bezorger was bijna te beroerd om de zware pakketten in de gang te zetten.

Héél fijne ervaring

Alles in goede orde ontvangen.

Ben een tevreden mens.

Onzettend snelle bezorging, keurig verpakt, en uitstekende kwaliteit.

Ik krijg het soort ras wat ik wil, dus ik weet wat ik eet, en waar ze vandaan komen. Dat weet je als je bij een supermarkt koopt niet. Verder wordt alles netjes aan huis gebracht en hoef ik er niet mee te zeulen met boodschappen doen.

Snelle en correcte levering

Gewoon erg goed en snel bezorgd

Snel en voordelig!

Had diverse gedroogde peulvruchten besteld. Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling en nog eerder bezorgd dan verwacht ook. Veel voordeliger dan diverse andere aanbieders!

Top kwaliteit!!!

Zoals altijd snel geleverd en top kwaliteit!

Top !

Super verpakt en snel verzonden prijs is ook prima !

Goed, snel en makkelijk!

Goed verzorgt, Prima kwaliteit, Goed verpakt, Snel geleverd.

Goede kwaliteit aardappelen.

Goede kwaliteit aardappelen. Tegen een mooie prijs. Snelle levering

Makkelijk

Geen gesjouw met de aardappelen Ze zetten het bij de voordeur Ideaal

Simon Stevinstraat 14

3291 CA Strijen