Filters

8

Uitstekend

Goede prijs en vaak hele snelle reactie op mails en telefoon. Of het allemaal goed aanslaat kunnen we pas dit voorjaar 2021 zeggen. Vooralsnog tevreden over het resultaat. Enigste minpuntje: te weinig graszoden meegenomen, maar na het weekend keurig bijgelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel net bedrijf , dat afspraak nakomt

Tip Top kwam in de ochtend op de afgesproken om half acht aan de poort. Het vrachtwagentje met aanhanger werd klaar gezet en na een korte kennismaking en uitleg wat er ging gebeuren. Er werd hard, maar nauwkeurig gewerkt. Zo hard, dat de 3 mannen eerder klaar waren dan in mijn planning stond. Er was geëgaliseerd, bemest en gras gelegd. Na afloop instructie gehad over mest en behandeling van de nieuwe grasmat. Binnen de kortste keren kwamen buren de mat bewonderen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect

Alles goed verlopen, informatie, planning uitvoering, vriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden en hebben al verschillende mensen jullie adres doorgegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werken snel en professioneel

Alles is uitgevoerd zoals op de offerte is aangegeven en alles opgeruimd. We zijn uitermate tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Tip top in orde alles

Keurig netjes op tijd! Vakwerk wat ze maken en ze reageren snel op vragen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Harde werkers, vaklui en van vele markten thuis

Ik ben erg blij met het resultaat dat de enthousiaste mensen van dit bedrijf hebben gerealiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle, perfecte grasmat!

Vriendelijk en professioneel personeel. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Nette en snelle levering. Alles ook netjes opgeruimd. Het eindresultaat is een prachtige nieuwe grasmat!

 • Aanbevelen? Ja
10

perfecte service en advies

Uitstekende service, heldere offerte, goede adviezen, goede prijs/prestatie verhouding en een perfecte grasmat

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle actie en netjes gewerkt

Mooi op tijd en snel en netjes gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle oplevering

Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden van TipTop Graszoden. Men is vrijblijvend komen kijken welke werkzaamheden noodzakelijk waren. Na aanvaardig van de offerte kon men reeds de volgende dag komen voor graafwerkzaamheden en de ochtend daarna zijn de graszoden reeds gelegd. Alle mannen waren zeer vriendelijk en hebben hard gewerkt. Alles is goed opgeruimd en onderhoudsfolder is achtergelaten. Wij hebben weer een fantastische grasmat rondom ons huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Leuke spontane jongens die meteen aan het werk gingen en het snel prachtig voor elkaar hadden! Super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer een mooie tuin

Na 9 jaar was het gras, nou gras het was meer mos en onkruid echt aan vervanging toe. Na wat zoeken op internet op Tip Top Graszoden terecht gekomen. Na aanvraag van een offerte de zelfde dag antwoord gehad. De naam zegt het al Tip Top! 1,5 week later kwamen 4 man om het gras van 200m2 te vervangen. Er werd naar mijn wensen gevraagd en of er nog speciale dingen zijn waar ze op moeten letten zijn ze begonnen. Na een dag werken en alles weer netjes achter te laten kreeg ik nog instructies hoe ik het beste het gras kan verzorgen en onderhouden. Kan niet anders zeggen, Tip Top ben er echt blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geniet weer van mijn tuin!

Binnen anderhalf uur was het gepiept. Van een heuvellandschap grasmat met hier en daar grassprieten en vooral veel plantjes en mos, naar èén strak gazonnetje! Ik geniet weer helemaal van mijn tuin, die lijkt wel twee keer zo groot! Relaxte service en corona proof ook nog. Blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, behulpzaam en betrouwbaar

Groot gazon aan laten leggen. Er werd goed meegedacht en er is snel geschakeld, binnen 2 weken was alles netjes geregeld. Ook bij vragen snel en adequaat. Bovenal heel vriendelijke mensen. Als het gras over een tijdje is gehecht kan ik daar pas iets over zeggen, maar vooralsnog ligt het er netjes in en ziet het er kwalitatief goed uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede ervaring met dit bedrijf

Snelle reactie en uitstekende service. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen! Cees.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij mee

Medewerkers zijn zeer correct en werken snel maar netjes. We zijn zeer tevreden met het eind resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn contact en keurige afwerking

Het contact en de afhandeling is erg prettig verlopen. Het gras kon op heel korte termijn al gelegd worden. Het werk werd heel snel en netjes gedaan en ons nieuwe gazon ligt er heel mooi bij. Met de duidelijke instructie over het onderhoud van het gras zullen we het zeker zo kunnen houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Zeer tevreden met de geleverde kwaliteit en snelheid waarmee het gras is gelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Efficiënt, snel en kundig en het nieuwe gras is een compliment voor de tuin

De mannen waren keurig op tijd, zijn meteen aan de slag gegaan en hebben bergen verzet in een zeer korte tijd. We waren erg onder de indruk en zijn enorm blij met het resultaat. De extra info per e-mail met tips voor onderhoud is heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tip Top is perfect!

Communicatie verliep uitstekend vanaf aanvraag offerte t/m mailen factuur. Goede werkmannen. Mooie graszoden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden en om aan te raden.

Wij zijn keurig behandeld. Goed contact. Duidelijke prijsopgave en duidelijke uitvoering. Geen gekke prijs en prima nazorg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne dag met een prima stel vakmensen

Volledig naar verwachting . Al heel vroeg aanwezig en prima op elkaar ingespeeld. Iedereen weet wat hij moet doen . Aandacht voor alles en correct in hun optreden . Efficiënte ploeg vakmensen . De webside deed mij veel beloven en dat is volledig uitgekomen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct, betrouwbare partner in contract/order

De levering en uitvoering van gazon aan voor- en achterzijde van ons woonhuis geschiedde naar onze volle tevredenheid. Afspraken mbt offerte, levertijd en uitvoering van opdracht zijn correct nagekomen. Vakkundig werk door twee medewerkers geniet ons groot respect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, leuk serieus team grasleggers die erg netjes werken!

Alles verliep zeer vlotjes, leuke ploeg mannen die heel netjes werkten en plezier in hun werk hadden en ons een mooie grasmat maken. Zeer zeker n absolute aanrader en mooie kwaliteit van gras!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige eerste kennismaking op alle fronten

Na aanvraag offerte, een vlot en compleet antwoord. Na akkoord een snelle afspraak. En dan de afspraak zelf, zeer correcte, duidelijk herkenbare, goed op elkaar ingespeelde en prettig in omgang zijnde heren komen in korte tijd een compleet gazon vervangen. Fantastisch gedaan mannen!!! Een echte aanrader!! Richard en Sandra

 • Aanbevelen? Ja

Over Tip Top Graszoden

Tip Top Graszoden uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote liefde voor gras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen dagverse graszoden van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Om je gazon als nieuw te houden helpen wij je graag een handje. Nadat het gazon is aangelegd geven we een kleine instructie. Ook krijg je ons boekje waarin heel overzichtelijk staat welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen. Verder herinneren we je eraan om de sproeier aan te zetten.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd