Uitstekende service

Zeer tevreden met de service en professionaliteit van Tip Top Graszoden. In een ochtend 120m graszoden gelegd met oog voor detail.

Tip Top gazon !!!

Ons grasveld ziet er weer super uit. Nadat het een knollentuin was is het een biljartlaken geworden dankzij de 3 medewerkers van Tip Top Graszoden. Keurig werk geleverd door nette medewerkers. Jongens hartelijk dank.

Mooi strak gazon in korte tijd gelegd

Tip Top maakt waar wat ze beloven. In een halve dag hebben ze een prachtig gazon gelegd van 100 m2. Tussen de werkzaamheden door en ook vooraf was goed overleg hoe eea gerealiseerd moest worden. Daarbij gaven ze duidelijk aan wat de (on) mogelijkheden en onzekerheden waren. Zelf smalle strookjes van een cm breed werden opgevuld. Resultaat is indrukwekkend.

mooi resultaat na goed service

Tip-top is helder in communicatie, goede vriendelijk vakkundige service door jong team bij aanleg van graszoden. Wel een beetje een lappendeken vlak na het leggen van verschillende rollen (somige wat droger of korter/langer gemaaid) maar kwaliteit lijkt prima na een dag.

Top geregeld. Prima club mensen.

Vlotte aanbieding. Snelle reactie en goed gelegd tegen een scherpe prijs. Dank voor snelle en goede service

Team is vakkundig, vriendelijk. top service en eind resultaat is fantastisch!

Ondanks het slechte weer van afgelopen week, kregen wij te maken met een gezellig vakkundig team. er werd goed afgestemd wat onze wensen waren en het eind resultaat is fantastisch! heren dank.

Ons gazon van 75 m2 is vernieuwd in ruim halve dag. Zeer tevreden over! Tip Top maakt zijn naam waar

Planning is geheel in orde en het werk wordt efficient en goed uitgevoerd. Prettige medewerkers!

Mooi nieuw gazon

Tip Top Graszoden bedankt voor het aanleggen van een nieuw gazon in de voor- en achtertuin. Het ziet er weer heel strak uit. Alles keurig uitgevoerd door 4 vriendelijke en hardwerkende jongens. Ook tijdens het aanleggen een aantal goede adviezen gekregen. Ook namens de buren (waar ook een nieuw gazon is aangelegd) heel hartelijk dank.

Mooi gazon, mogen wel tikkie beter opruimen

Gazon is mooi aangelegd, werkzaamheden netjes cf afspraak uitgevoerd en nette gasten. Terras, oprit en garage wel vol vette klei achtergelaten, beetje jammer

Snel en goed gelegd

Op tijd snel gelegd netjes op geruimd ziet rr goed uit

De bedrijfsnaam vertelde het al ... Tip Top!

Van offerte tot planning tot tussentijds contact tot uitvoering tot instructie tot nazorg, perfect georganiseerd.

Leuk team en het nieuwe gazon ziet er tip top uit !

Leuk team en het nieuwe gazon ziet er tip top uit !

Super mooi gras.

Vriendelijke mannen die mij eindelijk van mijn zand verlossen en er super mooi gras hebben neergelegd! Ik ben erg tevreden! Ik zal het gras niet missen, mijn zoontje wel haha.

Goed gedaan

Leuke ploeg medewerkers in halve dag gelegd 225 m 2 ziet er nu nog steeds erg goed uit

Vakwerk!

In alle rust en tussen de buien door een mooi gazon aangelegd.

Snel, goed, flexibel en vriendelijk

Echt een aanrader

Erg professionele service!

Supersnelle reactie op mijn aanvraag en duidelijke uitleg en offerte ontvangen. Daarbij werd ook meteen aangegeven wanneer de werkzaamheden ingepland konden worden. Op de dag zelf werd er netjes gebeld met de vraag of ze wat eerder mochten komen. Natuurlijk! Oude gazon is snel professioneel verwijderd en afgevoerd. Grond gefreesd en uitgevlakt, bemest en nieuw gazon gelegd. Het ziet er tip-top uit! En niet te vergeten is de tuin keurig netjes achtergelaten. Bedankt!

Werkelijk fantastische

Grasveld van circa 60m3 was op, drie hele vriendelijke mannen kwamen de grasmat verwijderen, de ondergrond vrezen bemesten en opnieuw graszoden leggen. Echt super er werd rekening gehouden met de wensen en men gaf ook een gedeeltelijke eigen invulling gezien de ervaringen eraan. Man, wat zijn we blij, onderhoudsboekje erbij wat mondelingen uitleg, super heel erg bedankt en ik beveel dit bedrijf zeker aan

Heel tevreden!

Heel erg blij zijn wij met het nieuwe gazon dat jullie gisteren bij ons hebben gelegd. Het ziet er bij ons en mijn ouders tip top uit! Bedankt mannen! Vriendelijke, harde werkers die onze gazonnen hebben veranderd in een super vlak en strak geheel. Nick, bedankt voor jouw vlotte mailwisseling. 5 sterren!

netjes en alles volgens afspraak !!

Goede service alles perfect gelegd en goed materiaal waar ze mee werken !! dik tevreden .

Netjes en correct

Snel, netjes en correct werk. 350m2 ligt er weer super bij

Vriendelijke en vakkundige service!

Ons gazon opnieuw laten leggen met graszoden door TipTop Graszoden. Erg vriendelijke en vakkundige mannen hadden binnen no-time ons gazon omgetoverd tot een ware eye-catcher. Erg tevreden met het geleverde resultaat! Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service en mooi gazon!

Communicatie was duidelijk. Beleefde en deskundige mensen. Alles snel en op tijd gedaan. Echt een aanrader!

De afspraken zijn keurig nagekomen.

Goede kwaliteit zoden. De mannen gingen ondanks het dramatische weer gewoon door. We hebben een keurig gazon gekregen!

De Steegen 8 D

5321 JZ Hedel

Over Tip Top Graszoden

Tip Top Graszoden uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote liefde voor gras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen dagverse graszoden van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Om je gazon als nieuw te houden helpen wij je graag een handje. Nadat het gazon is aangelegd geven we een kleine instructie. Ook krijg je ons boekje waarin heel overzichtelijk staat welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen. Verder herinneren we je eraan om de sproeier aan te zetten.