Harde werkers en resultaat tip top

Netjes gewerkt en keurig personeel

Alles goed geregeld volgens afspraak

De mannen hebben goed door gewerkt en nu hebben we een mooi strak grasveldje. TIp Top in orde

Heel prettig

Makkelijk te bereiken en ondanks drukte tochbop korte termijn gras kunnen leggen bij ons.

top kwaliteit

Klantvriendelijk, fijne communicatie, professionele en snelle aanpak. Leuk en enthousiast team die bij ons een nieuwe grasmat hebben aangebracht! Enorm bedankt!

Netjes gewerkt. Keurige mannen. Goede ervaring.

Een aanrader!

Uitstekende service

Snelle reactie op offerte, goede communicatie wat betreft de datum om het gras te komen leggen. Goed werk afgeleverd. Helemaal TOP

Duidelijk en snel afspraken maken, handig boekje met onderhoudsinstructie kortom keurig geregeld.

Binnen een paar uur een strak gazon!

Vandaag is door Tip Top Graszoden 35m2 gras vervangen. Een paar jaar geleden hebben wij de graszoden zelf gelegd en dit zag er gewoon niet mooi meer uit. Binnen een paar uur was het oude gazon volledig verwijderd en waren wij voorzien van een mooi nieuw grasveld. De medewerkers werken hard maar met secuur door en beantwoorden ondertussen ook nog alle vragen. Wij hebben een digitale handleiding ontvangen voor het onderhouden van ons gras en gaan ons best doen dit grasveld mooi groen te houden.

SUPER!

Snel een offerte, goed contact, snelle en goeie levering. Kortom, een hele fijne ervaring.

De mannen hebben vakkundig een mooi gazon aangelegd, ook de communicatie met Nick verliep erg prettig. Daarnaast heel fijn dat er een duidelijke folder wordt meegegeven voor onderhoud van gazon. Van begin tot eind dus perfect geregeld!

Prima bedrijf !

Ze reageren snel op de aanvraag voor de offerte en zijn duidelijk in hun communicatie ! Komen hun afspraken na en wij zijn blij met ons prachtig gazon.

Super werk!

Zeer netjes aangelegd. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Weer prachtig gazon!

Heel erg tevreden

Prima service die geheel conform afspraak is geleverd. Mijn grasmat ligt er prachtig bij, mooi egaal en strak aangelegd en dat alles voor een gunstige prijs/pret-verhouding.

Prachtig gras en uitstekende service!

Goed geregeld

Duidelijk afspraak. Afspraken goed nagekomen en op tijd en de dag precies. Gazon ligt er strak bij.

Prima ervaring met Tip Top Graszoden

De (4) mannen waren er al vroeg, zoals afgesproken en gingen voortvarend aan het werk. Snel en goed werd het oude gazon verwijderd. Grond werd weer geprepareerd voor de nieuwe zoden en na een aantal uurtjes zag het er piekfijn uit. Kwaliteit van de zoden zag er ook goed uit, zeer regelmatig. De mannen waren correct, vriendelijk en netjes. Naast de informatie die het bedrijf gaf, waren ze ook bereid en in staat om vragen te beantwoorden. Positief was dat ik er pro-actief op werd geattendeerd dat er emelten in mijn gazon zaten plus de tip (met aaltjes!) hoe dit te bestrijden. Top! Ook Nick de planner heeft zijn werk uitstekend gedaan. Kortom, aan te bevelen.

Helemaal top dit bedrijf.

Met bedrijf goede afspraken te maken welke ook nagekomen worden. Fantastisch hardwerkend team met natuurlijk leiderschap. Oude grasmat goed verwijderd en nieuwe mat netjes gelegd. Na 8 weken wordt het alleen maar mooier. Mensen staan stil om ernaar te kijken. Helemaal top. Ik hoop dat het zo blijft.

Hele goede deskundige mannen.

Wij hebben geen spijt van onze keuze om Tip top graszoden in te huren. Zijn erg tevreden, onze grasmat ziet er heel mooi uit. De mannen laten alles netjes achter geven ook informatie hoe je het gras moet onderhouden. Dank jullie wel.

Alles geheel volgens afspraak!

Vakmannen! Onze tuin is er helemaal van opgeknapt :)

in 1 woord prima

Keurig op tijd en snel en alles netje achter gelaten

Snel, mooi gras en prettige mensen

Zeer klantgericht, snelle service en zeer net en vriendelijk personeel. Ze laten de tuin prachtig achter. Nemen al het afval mee en vegen de de boel aan. Daarnaast duidelijk en helder advies over hoe we het gras moeten verzorgen. Met steeds de mogelijkheid om bij vragen contact met ze op te nemen. Een aanrader!

Goed en snel

Lag er in een uur in. Nu maar goed verzorgen

Snel , zorgvuldig en netjes en waarschijnlijk een prima prijs kwaliteitsverhouding maar dat is nog even afwachten de komende weken. Voor nu een mooie grasmat!

Gazon om je vingers bij af te likken

Super snel, super netjes, afspraak is afspraak. Enorm veel inzet van de medewerkers en erg netjes. Ze hebben duidelijk plezier in het werk en het resultaat.

Professioneel, komt afspraken na. Mooi grasveld!

Van de offerte naar het daadwerkelijk leggen van de graszoden goed geholpen. Prima klantenservice. Komen afspraken na.

De Steegen 8 D

5321 JZ Hedel

Over Tip Top Graszoden

Tip Top Graszoden uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote liefde voor gras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen dagverse graszoden van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Om je gazon als nieuw te houden helpen wij je graag een handje. Nadat het gazon is aangelegd geven we een kleine instructie. Ook krijg je ons boekje waarin heel overzichtelijk staat welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen. Verder herinneren we je eraan om de sproeier aan te zetten.