Nettjes neer gelegd

Vriendelijk jongens alles netjes opgeruimt toen ze klaar waaren.

Alles was snel geregeld. de ploeg (3 man)was in een uurtje al weer weg. Was ook maar 12 m^2. Goed advies gekregen en ook een duidelijk schema qua sproeien / maaien / bemesten ed.

Perfecte service en volgens afspraak!

In deze tijd zonder persoonlijk contact loopt alles gesmeerd. In het voortraject snelle antwoorden en werd er mee gedacht. Dag van levering perfect op tijd. Vriendelijke , hardwerkende mannen. Mijn complimenten aan uw hele team. Zal zeker positief spreken over uw firma. Succes en blijf allen gezond

Snel gelegd voor een zeer schappelijke prijs

Je kunt merken dat deze mannen gespecialiseerd zijn in het leggen van een mooi grasmatje. Prima werk geleverd. Dat ze graszoden te kort kwamen was mijn eigen schuld maar wordt keurig afgehandeld!

Excellent work

Super pleased with result and work. Definitely recommend Tip top to others who wants grass in their garden.

Nette, snelle service

Oude gras er uit, nieuw gras er in. Keurig op tijd, snel en netjes gedaan en alles keurig opgeruimd!

Afwachten maar of het aanslaat en wat een resultaat

Jongens waren keurig op tijd. Na al het oude gras te hebben verwijderd kon het nieuw gras erin. Op het eerste gezicht keurig gelegd en ziet er top uit. Alleen zie je teveel naden in het gras zitten. Ik denk haal het uiteinde eraf en leg de zoden dichter tegen elkaar aan. Vaak zijn de uiteinde toch wat slechter. Dit zou het eerste resultaat en gezicht duidelijk verbeteren denk ik. Maar zoals gezegd zou dit allemaal goed komen. Laten we het maar hopen dan. Heb al eerder wat geschreven over mijn ervaring. Ik had een vraag over de naden, die je zag in het gras. Hebben netjes contact met me opgenomen om te kijken hoe we dit gingen oplossen. Het zou wel goed komen omdat dit naar elkaar moest groeien. Tiptop wilde graag langskomen om het te herstellen, dit was dus niet nodig. na 3 weken Het gras ziet er perfect uit de naden waarover ik beklag over had gedaan zijn weg. Bedankt en keurig jullie afspraken nagekomen.

Snel en vakkundig leggen door een vrolijke en professionele crew!

Binnen een dag 250m2 gelegd door een plezierig team dat duidelijk plezier had in het werk, en trots op het resultaat.

Snelle en vriendelijke service

Vandaag is ons nieuw gazon gelegd. Alle afspraken zijn nagekomen en de mannen van Tip Tip hebben snel en netjes gewerkt. We zijn heel blij met de resultaat.

Prima gedaan . Mooi glooiend

Vakbekwame jongemannen. Goed en snel gelegd. Indien nodig vraag ik ze in de toekomst opnieuw. Ik ben tevreden en blij met mijn mooie grasveldje. J.Zandwijk

Goeie Club!

Keurige communicatie vooraf, representatief & beleefd team op locatie. Binnen no-time was alles gelegd en alles is zeer netjes achter gelaten.

Snel geregeld en strak gelegd.

We kregen nagenoeg direct een offerte voor de werkzaamheden. De prijs lag lager dat van concurrenten. Een afspraak was zeer vlot geregeld. Inmiddels zijn we een prachtige grasmat rijker!

Alles is volgens afspraak gegaan. Snel, vakkundig, beleefd en netjes.

Vakkundig en klantgericht

Foto’s gestuurd, even besproken en binnen drie weken een prachtig nieuw gazon. Net en vriendelijk personeel.

Goede kwaliteit graszoden en top-personeel!!

Snelle duidelijk offerte ter aanvulling op de duidelijke website. Correcte communicatie met planning. Op tijd aanwezig op dag van uitvoering. Hardwerkende mannen en beleefde omgangsvorm. Kwaliteit van werkzaamheden en product. Kortom wij zijn een erg tevreden klant en maken graag reclame voor dit bedrijf.

Heel prettig bedrijf om mee te werken!

Tip Top Graszoden heeft bij mij en onze buren het oude gras verwijderd en nieuw gras gelegd. Het contact voor en tijdens de offerte was prettig en snel. Ik wist wat ik moest regelen, hoe laat ze voor de deur zouden staan en kreeg vlak van te voren een herinnering aan hun komst. Het gras is zeer netjes gelegd, het contact met de uitvoerders was prettig en zeer beleefd. De tuin ziet er weer als nieuw uit

Uitstekend werk

De mannen waren ruim op tijd. Ze hebben alle wensen perfect uitgevoerd. De rommel hebben ze netjes afgevoerd. En het gras ziet er heel mooi uit. Complimenten.

Relaxte lui, prachtig gazon.

Klus prettig en vlot kunnen afspreken. Er viel vanochtend helaas net te veel regen om klus af te ronden, maar dat kwam 's middags toch helemaal goed. Mooi lapje gras weer, netjes geklaard.

Prima stukje werk..

Vandaag ons nieuwe gazon gelegd.. Van een knollenveld naar een strak gazon. prima stukje werk.

Heel netjes gewerkt en snel

Snel en heel netjes afgewerkt

Gewwon een heel mooi grasveld van gemaakt

Netjes gewerkt en prima toelichting op het geleverde eindresultaat.

Prima gasten, goed werk geleverd

Afspraak goed nagekomen: op tijd aanwezig, netjes gewerkt, goed gelet op de moeilijke stukkies (met de druivenstruiken).

Goede service, snel en goede prijs

Duidelijke communicatie, ze reageren snel op vragen en komen hun afspraken na. Het nieuwe gazon is keurig aangelegd. Ik vind het Tip Top !!

geweldig top bedrijf

Vandaag 4 medewerkers van Tip Top Graszoden in de tuin gehad. 130m2 gras eruit gehaald en natuurlijk weer 130m2 nieuw gras gelegd. keurig op tijd waren ze hier zeer nette jongs beleeft en hard werken stuk voor stuk. goede samenwerking onderling. wij zijn zeer tevreden, wilt u ook nieuw gras mail voor een offerte en binnen 48u heeft u deze. prijs kwaliteit is perfect. Groeten uit Leersum

Snel, netjes, en het resultaat is geweldig!

Leuke mensen, snel en effectief werk.

De Steegen 8 D

5321 JZ Hedel

Over Tip Top Graszoden

Tip Top Graszoden uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote liefde voor gras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen dagverse graszoden van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Om je gazon als nieuw te houden helpen wij je graag een handje. Nadat het gazon is aangelegd geven we een kleine instructie. Ook krijg je ons boekje waarin heel overzichtelijk staat welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen. Verder herinneren we je eraan om de sproeier aan te zetten.