Zeer kundig en prettig in de omgang

Vanaf het eerste contactmoment is de samenwerking met Tip Top zeer prettig geweest. Reageren snel en adequaat. Een jonge, enthousiaste ondernemer die de klant centraal stelt. Naast het aanleggen van nieuwe graszoden heeftTip Top ook onze zijtuin voorzien van kunstgras. Daarnaast hebben ze de achtertuin en oprit bestraat en een overkapping op maat gemaakt. Kan niet anders zeggen dat wij erg tevreden zijn over de aangedragen ideeen en over het eindresultaatresultaat dus vandaar deze review waarin ik Tip Top een dikke 10 geef!

Na het opvragen van een offerte snelle reactie en een week daarna lag het gras in onze tuin. Hele goede service en hardwerkende medewerkers.

Mooi gras en leuke gasten

Vlotte vakkundige jongens, mijn gazon ziet er weer keurig uit.

Snel, vriendelijk en goed werk geleverd!

De communicatie met Tip Top Graszoden was uitstekend, duidelijk en efficiënt. De medewerkers waren vriendelijk, keurig op tijd en hebben zorgvuldig gewerkt en een mooi resultaat achtergelaten!

Tip top graszoden staat voor kwaliteit

Deze jongens , super veel respect voor deze hard werkende mensen . Een super warme dag van 36 graden en dan toch mijn gazon leggen. Petje af , mijn tuin is echt mooi geworden , leveren perfect werk , snel ertussenin gepland binnen 5 dagen al en geniet nu al 3 maanden van mijn gras .

Supermooi gemaakt! wij zijn blij met tiptop!

Hoewel de 2 medewerkers 1:35uur moesten rijden waren ze keurig op tijd. Rik en Ricardo gingen gelijk aan de slag en verwijderde ons oude gazon.(25jr.) De grond werd gevreesd en los gemaakt de hobbels en kuilen verdwenen met de lange waterpas. Er werd met de wals geëgaliseerd voeding gestrooid en de verse zoden werden behoedzaam uitgerold en de borders afgesneden. Na paar uur werken was alles perfect en schoon opgeleverd. Ongelofelijk zo efficiënt als deze mannen te werk gingen, Wij kunnen TipTop van harte aanbevelen en krijgen van ons een pluim!

Bij de eerste legging van ons nieuwe gras is er iets fout gegaan. Naar een kort telefoongesprek werd ons probleem vakkundig opgelost

Super grasveld

Mooi grasveld aangelegd en hey ziet er weer strak en netjes uit. Top werk geleverd

Harde werkers en waanzinnig resultaat!

De mannen hebben amper pauze genomen en keihard gewerkt met een topresultaat!

Prettige en duidelijke afspraken met een mooi gazon als eindresultaat.

Met Tiptop graszoden heb ik duidelijke afspraken kunnen maken. De voorbereiding en het leggen van de graszoden werden deskundig uitgevoerd. Ook heldere instructies over hoe om te gaan met de nieuwe grasmat. Als de evt. nazorg net zo goed is als het leveren van de graszoden ben krijgen ze van mij helemaal een dikke pluim.

Kan nauwelijks beter, dank!

Kan nauwelijks beter, dank!

Super mooi grasveld.

Wij zijn heel tevreden over het leggen graszoden door tiptop graszoden. Het ligt er nu bijna 3 maanden ziet er erg goed uit. Alleen maar complimenten gehad.

Voldoende tevreden

Het gras werd geleverd, de werkzaamheden zijn uitgevoerd maar het eindresultaat ligt ik u eigen handen, Men krijgt daarom een gids met richtlijnen om de geleverde werken tot een goed einde te brengen Er werd met reden overleg gepleegd en aanpassingen zijn op een correcte manier uitgevoerd

Vakkundige mensen, mooi resultaat.

Zijn goed voorbereid, en komen hun afspraken na. Jong en dynamisch team. Eindresultaat mag er dan ook zijn! Aanrader.

Vakbekwaam

Je kan duidelijk zien dat deze mannen goed zijn in hun vak ze komen en gaan weer weg met een strak gazon waar een voetbalveld jaloers op zou zijn. Er was 1 rol dood gegaan en zo 1 nieuwe gekregen. Kortom professioneel bedrijf

Heel goed en strak grasveld. Alles netjes opgeruimd

Super goede service, ik raad tiptop graszoden iedereen aan!

zeer deskundig en klantvriendelijk!

Top! Gewoon doen. Van een puingrasveld naar strak in 1 dag.

Het nieuwe gras ligt er keurig bij

Mooi werk, en snel.

Snelle levering, vriendelijk en kundig personeel. Nemen de tijd om e.e.a goed uit te leggen over het onderhoud. Ook bij vragen achteraf makkelijk benaderbaar en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Nette kerels, werken hard en leveren een prachtig resultaat. Zelfs met te veel zand in de bodem heb ik nu een grasmat die zo perfect is dat het nep lijkt;-)!

Pluspunten

Snel, punctueel, harde werkers. Tiptop in orde gewoon, super bedankt kerels, de gazon heeft hier nog nooit zo strak gelegen :)

Zou het niet weten

Pluspunten

Komt gemaakte afspraken goed na en werkt keurig.

Pluspunten

Tip Top graszoden, snelle offerte, na 2 weken uitvoering, Vandaag heeft Joey en zijn mannen een deel van onze tuin voorzien van nieuwe graszoden, snel, efficiënt en secuur, Het ziet er prachtig uit! Wij zijn er erg blij mee. Dit bedrijf is een aanrader! Jan en Lisa Ouddorp

Pluspunten

We hebben Joey gebeld voor kunstgras, hij kwam snel onze kant op met voorbeelden en tips om de tuin verder te verbeteren. Ook dit kon hij voor ons regelen. We ontvingen dezelfde avond al een offerte met daarin alles duidelijk vermeld. We gingen accoord en een week later kwamen ze al met drie man het oude gras er uit halen en de tegels er om heen recht leggen en het terras ophalen. Ook een mooie extra afvoergoot geplaatst. Joey en zijn mannen hebben hard gewerkt en erg goed werk afgeleverd. We zijn zeer tevreden en kunnen Tip Top van harte aanbevelen !

De Steegen 8 D

5321 JZ Hedel

Over Tip Top Graszoden

Tip Top Graszoden uit Hedel is een jong en fris bedrijf met een grote liefde voor gras. Met aandacht en met respect voor de tuin en jouw wensen leggen wij een nieuw gazon aan. Hierbij gebruiken we alleen dagverse graszoden van topkwaliteit. Onze jarenlange ervaring komt goed van pas. Van elke tuin maken we weer een plaatje! In Nederland, maar ook in België. En altijd voor een zo scherp mogelijke prijs. Om je gazon als nieuw te houden helpen wij je graag een handje. Nadat het gazon is aangelegd geven we een kleine instructie. Ook krijg je ons boekje waarin heel overzichtelijk staat welk onderhoud je zo nu en dan kunt doen. Verder herinneren we je eraan om de sproeier aan te zetten.