alles ging vlot

alles ging vlot

Vriendelijk snel

Reageren snel en vriendelijk

Altijd correct & juist, zelfs met extra nacontrole

Zoals omschreven in de titel. De extra nacontrole kan zijn: bv een eu-document van de desbetreffende wagen zijn dat je dient door te sturen als foto of pdf. De levering van de milieu sticker is correct en op tijd zoals vermeld in de email. Meer moet het niet zijn.

bestellen van stikker duitsland

heb mijn stiker voor duitsland hier besteld zonder probleem vind het enkel jammer dat het 3x duurder is dan normaal

Alles ok

Alles perfect verlopen

gewoon gemakkelijk te bestellen zonder veel gedoe, top

zeer makkelijk on line te bestellen; geen ingewikelde toestanden bij het invullen van je bestelling, integenstelling over het gedoe voor het bestellen van het franse ticket via de franse website ,TOP

Snelle en duidelijke hulp

Wanneer ik verkeerde info ingegeven had kreeg ik zeer snel een mail om ervoor te zorgen dat mijn bestelling in orde kwam. Snelle en duidelijke hulp, fijne ervaring.

Snel en correct

Tot zo ver ben ik tevreden

Beste, Tot nu toe ging het bestellen en betalen vlot. Ook kreeg ik een bevestiging van bestelling en ook een mail wanneer ik de stikker mag verwachten. Uiteraard kan ik nog niets over de levering zelf zeggen aangezien wij nog niets ontvangen hebben. Dit gebeurt ook via Bpost en deze werking is eigenlijk ook altijd goed. Als dit nu ook nog vlot verloopt dan kan ik het alleen maar aanraden om via deze weg de milieusticker voor Duitsland te bestellen. Allemaal heel gemakkelijk en goed te doen.

Schitterende service

Heel vlotte en klare site om te bestellen en heel snelle levering

Heel toegankelijke website, vlotte service bij ontbreken document.

Je wordt heel goed geïnformeerd over de stand van zaken. Je weet wanneer je je sticker in de bus kan verwachten.

Zorgeloos en vlot bestellen

Op een duidelijke en snelle manier kan je je sticker bestellen en betalen. Ook de communicatie erna verloopt perfect.

Perfect en snelle levering

Zeer vlot en makkelijk om aan te vragen

Slecht

Beloofd 2 tot 3 werkdagen verzending. We zijn vandaag 3de werkdag en niets ontvangen.

Snel

Gisteren besteld. Onmiddellijk mail ontvangen om ontbrekende info te bezorgen met duidelijk uitleg van wat je nodig hebt. En nu reeds verzonden. Top service. Bovendien zie ik op andere sites prijzen die veel hoger liggen dan de deze.

zeer efficiënt en vlot verlopen

gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site en in enkele dagen de stikker in de bus ! top !

Heel goed meegedacht

Fijne hulp gekregen, omdat de sticker in eerste instantie lang op zich liet wachten en onze reis naar Duitsland snel in zicht kwam, is er alles aangedaan om de sticker toch nog op tijd bij ons te krijgen, wat ook is gelukt.

Gemakkelijk te bestellen en snel.

zie hiervoor

vlotte communicatie | correcte afhandeling

Goed geïnformeerd, uitstekend opgevolgd.

Super behulpzaam

Mijn sticker is niet aan gekomen Heb dat gemeld en ze hebben onmiddellijk een nieuwe op gestuurd Zonder problemen super geholpen Nog mals bedankt

ben verwonderd dat het zo snel ging

wat een snelle service

alles gaat zeer vlotjes

Makkelijk aan te vragen

snelle feedback

goede informatie en communicatie .....

Heel begrijpbaar met zeer goede opvolging

Prima en zonder problemen. Ik wacht nu gewoon de zending af.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort