Sticker is te laat aangekomen, werd niet op voorhand gecommuniceerd hoe lang het zou duren

Doe het via VAB voor onmiddelijke registratie op nummerplaat

Snel, efficient,betaalbaar

Op 3 minuten geklaard.

Super team

Bij een vraagje na bestelling, Super snel response om te helpen.

correcte afhandeling

Gemakkelijk manier om de sticker te bestellen. Vrij snel geleverd met Bpost. Prijs is lager dan bij andere aanbieders, verzending inbegrepen, dus géén verplaatsing nodig.

heel praktisch en vlot te bestellen

De manier van bestellen is heel praktisch opgemaakt en in een paar minuten is de bestelling afgerond. Ook de opvolging van de bestelling en verkrijgen van de sticker is een goede service.

niet ontvangen: Fout adres ingegeven - eigen schuld

nadat ik een klacht had gedaan dat het pakje nog niet was ontvangen werd er onmiddellijk gereageerd op mijn email. PS: ik had eerst een slechte score gegeven maar het bleek mijn typefout daarom deze aanpassing. Blij dat ik dit nog kon via het kiyoh platform. (waarvoor dank)

Degelijk en tijdig

De milieusticker werd keurig opgemaakt en op heel korte termijn geleverd.

Onze ervaring is heel goed en oprecht.

Mijn ervaring is heel goed en oprecht.

vlotte en duidelijke communicatie

Zeer eenvoudige bestel- en betaalmogelijkheid

Het is leuk , en allemaal zeer goed uit gelecht

Zeer goed met de info die ik moest hebben, dank u doen zo verder grtz

Top organisatie.

Milieusticker was na 2-tal weken nog niet toegekomen, waarschijnlijk verloren geraakt bij postbedeling. E-mails werden heel snel beantwoord en er werd ons een nieuwe sticker toegestuurd, die we na 2 à 3 werkdagen ontvangen hebben. Vriendelijk bedankt!

Heel gemakkelijke service in enkele klikken. Bedankt!

Heel gemakkelijke service in enkele klikken. Bedankt!

Niet ontvangen

2 weken geleden besteld en nog steeds niet ontvangen! Ben ondertussen al naar Duitsland geweest zonder sticker.

Gemakkelijk

Op 5 minuten tijd is de sticker aangevraagd. Alles heel gemakkelijk en duidelijk. Top service.

niet zo tevreden

Er stond op de site ;"voor 15.00u besteld nog dezelfde dag verzonden" Ik heb maandagvoormiddag besteld en nu woensdag namiddag krijg ik bericht dat het verzonden is en dat het 2 tot 3 werkdagen kan duren eer het aankomt. Wij gaan zaterdag naar Duitsland, ik hoop dat de sticker er dan is?!!!

Gemakkelijk en vlot

Alles verliep zoals het moet!

Gewoon goed

Onmiddellijk reactie als men wat vraagt is super bedankt daar voor

Correcte en snelle aflevering!

Heel duidelijk om te bestellen. De nodige info over bestelling, mail over artikel is verzonden. Heel correct en snelle levering!

Zeer vlotte levering

Aangevraagd op dinsdag en donderdag zat de sticker al in de brievenbus. Zeer vlot bestel- en leverproces.

vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Ik heb de website geraadpleegd Er waren duidelijk instructies hoe een vignet te bestellen. Betaling was gemakkelijk en er volgende een snelle bevestiging. Vlotte afhandeling van de bestelling

geduldig en behulpzaam

Steeds erg behulpzaam en goede uitleg

Feedback sneller dan de levering

We hadden onze sticker besteld op een zondag. Via de site zagen we dat dit bevestigd was. Maar de status dat ze nog aan het verwerken waren bleef ongewijzigd tot de woensdag erna. Daarop stuurde ik een mail of onze bestelling goed was doorgekomen. Dezelfde dag hebben we nog een antwoord gehad dat alles goed is doorgekomen en deze inderdaad al op weg was. En de volgende dag arriveerde hij wel degelijk.

milieu stikker

mijn milieusticker was besteld op 25 oktober en nooit gekregen...

gemakkelijk te boeken

is een heel gemakkelijk en eenvoudig systeem om een milieusticker te boeken , op enkel minuten gebeurd en direct antwoord via mail

vlotte service

vlotte service