TOP

alles in orde

Snelle en perfecte service

Eenvoudig te bestellen !

Vlotter dan dit kan het niet. Dank U

Vlotter dan dit kan het niet

Snel en zeer correct

Niets op aan te merken hier liep alles zoals verwacht

Heel tevreden

Zeer efficiënt

Alles ging heel vlot. De bediende aan de telefoon is zeer vriendelijk en zeer doeltreffend. Ook het antwoorden van de mails verloopt vlot

Vlotte afhandeling

Eenvoudige en vlotte afhandeling. Heel vriendelijk in het contact.

Alles super goed verlopen bij de aanvraag

Snelle en correcte service !

Super snelle levering.

Snel en correct

Zeer goede service

Begin september heb ik een milieusticker voor Duitsland besteld, maar de sticker heb ik niet ontvangen. Ik heb daar begin oktober melding van gemaakt. De medewerkster heeft mij een nieuwe sticker toegezonden, die ik vandaag in goede orde heb ontvangen.

Goede service en mooi afgehandeld.

Goede service en mooi afgehandeld.

perfect

vlotte communicatie

Tevreden

De eerste opgestuurde sticker had ik de sticker niet ontvangen door heel waarschijnlijk een fout bij Bpost. Ze hebben netjes een tweede opgestuurd en deze vlot ontvangen. Goeie service!

Produkt is goed geleverd. Ma besteld, woe geleverd.

Perfecte levering zoals beschreven op de website

Perfecte levering zoals beschreven op de website

geen

snelle afhandeling

Goed bediening

Gemakkelijk bestellen

Ik heb de sticker besteld en direct antwoord gekregen zeer vlotte bediening. En na 3 dagen bestelde sticker aan huis.

Zeer behulpzaam en geeft mij antwoord aan mijn bezorgdheden voor mijn uitstap naar Duitsland.

Ik hoorde dat ik een milieusticker moest hebben om in Duitsland te kunnen rijden en was al in paniek want ik wist totaal niet hoe of wat, toen ik het opzocht kwam ik op deze website terecht en was opgelucht te kunnen lezen dat ze me konden helpen, door een aantal simpele stappen uittevoeren heb ik snel een bestelling kunnen maken voor mijn milieusticker.

eenvoudig en snelle levering

Vriendelijke antwoord

Eenvoudig en duidelijk

Heel vriendelijke en behulpzame mensen.

Hebben mij goed geholpen met het probleem dat de stikker niet aangekomen us op mijn adres en hebben deze dan ook opnieuw opgestuurd. Dank u daarvoor.

Uitgevoerd zoals beloofd

Eenvoudig te bestellen, tijdig geleverd

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort