PERFECT

Ik heb eerst getelefoneerd om enkele vragen te stellen. Ben zeer vriendelijk geholpen en ook zo dat alles begrepen was. Heb de aanvraag ingevuld en betaald zodra ik het chassisnr. van mijn nieuwe auto wist en kreeg promt een e-mail dat het geld ontvangen was en de volgende morgen dat de sticker per post opgestuurd is. Beter dat zoals het gegaan is kan niet! Bravo en met vriendelijke groet/

Bijzonder snel

Dit is de goedkoopste optie die ik op internet gevonden heb. Bijzonder snelle levering. Factuur werd op mijn vraag prompt bezorgd.

Niet ontvangen

naar aanleiding van uw mail dat deze zou verstuurd zijn en een 2 tot 3 dagen later zou aankomen heb ik mijn milieusticker nog niet ontvangen 14 dagen later

Direct reageren

Bij vragen was er telkens een heel snelle reactie ! Dat noemt men perfecte service !

milieu sticker bestellen voor Duitsland uit mijn luie zetel

Heel makkelijk en handig.

perfecte en onmiddellijke service

zeer goed

Prior

Wij hadden speciaal extra 8 euro betaald ,zodat hij prior zou verzonden worden ,maar zijn al dag 2 en nog steeds geen mileusticker ontvangen ,dus ja ik zou dan ook graag men 8 euro terug willen

Alles verliep vlot en makkelijk

Alles verliep super, ging vlot.

Zeer duidelijke en snelle afhandeling

Zeer duidelijke communicatie

Snelle aanvraag en verwerking

Snelle aanvraag en verwerking

Vlot verlopen

Vlot verlopen

Snellere levering verwacht

Reclame dat dezelfde werkdag nog verzonden wordt, maar besteld op zaterdag en pas op dinsdag bij jullie verzonden, waardoor het dus te laat zal toekomen…

Snel

Snel besteld

Snelle respons.

Op zaterdag besteld via mail, dinsdagmorgen bevestiging dat vignet per post onderweg is.

Zeer goede en snelle service

Geen opmerkingen, alles liep vlot

Niet op tijd

Woensdag mijn sticker besteld en maandag nog niets aangekregen . Terwijl er op de site staat Max 3 werkdagen voor levering . Nu kan ik alsnog een sticker in Duitsland gaan kopen aan een veel duurdere prijs .

Schitterende service en correcte prijs

Vandaag vignet besteld en enkele dagen later al in de bus.

Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd

met enkele muisklikken is de bestelling geplaatst. Levering zoals vermeld binnen een 3 tal werkdagen. Zeer correct en betrouwbaar.

Niets ontvangen

Op 15 juli bestelde ik een milieusticker en kreeg op 17 juli een mail dat de sticker op 16 juli werd verzonden en 2 tot 3 werkdagen onderweg zou zijn. Ik zou de sticker dus op 18 of uiterlijk 19 juli ontvangen. Wel, vandaag 19 juli ontvingen we niks en nu zitten we wel met een probleem aangezien we maandag 22 juli in de ochtend naar Duitsland vertrekken.

Alles zoals vermeld

Zie hierboven

perfect

vlotte afhandeling

Te laat geleverd

2-3 werkdagen, we zijn nu werkdag 5 nog niets ontvangen en vertrek maandag. Het is al een belasting die nu dubbel is, kan je zelf nog eens erachter gaan met mn vervuilende diesel.

goede ervaring

gevonden op internet,meteen besteld,wacht nu op levering.

15 juli besteld en 18 juli nog niet aangekomen, ben zonder sticker vertrokken

Teleurgesteld