Vlugge service

Makkelijk te bestellen

Perfect !

Het was gemakkelijk om deze sticker te bestellen .

Snel, uitgebreid ingelicht van verzending

vlotte service

Vlotte service, vriendelijk, bij problemen helpen ze je

Alles verloopt zoals omschreven op de site

Ik heb de sticker vandaag, 01/08 in perfecte staat ontvangen.

Super service

Maandag voor 15u besteld. Vandaag (donderdag) aangekomen. Top!

Niet op tijd

Vertrokken zonder vignet, belofte Dinsdag besteld we zijn donderdag en het is er nog niet dus vignet kopen in Duitsland Dankjewel

Zeer vlot

Vlot en goeie communicatie.

Tevreden

Op zondag onze milieusticker besteld en 3 dagen later op woensdag in ons bezit. Wat dat betreft: top. Echter toch een niet onbelangrijke negatieve opmerking: op de bestelpagina wordt de optie "aangetekend verzenden" aangeboden met een kostprijs van 8 euro. Voor alle veiligheid hebben wij deze optie genomen en betaald. Groot was dan ook onze verbazing dat de sticker door PostNL werd geleverd, ipv Bpost, en dit zonder een vereiste handtekening die bij een aangetekende zending hoort. Die 8 euro voelt voor ons aan als weggesmeten geld en geeft ons het gevoel van zakkenvullerij. Aanbevelen: ja, maar dan zonder bijbetalen voor een aangetekende zending.

perfecte en supersnelle levering! Ausgezeichnet!

perfecte dienstverlening

Correct en vlot

Correcte en vlotte levering

Prima en duidelijk

Prima en duidelijk

Het is majkelijk en goed geinfprmeerd

Je kan in enkele kliks goed duidelijk je sticker aanvragen de bevestegings mail is ook goed aangeduid hoe het in zijn werk gaat.

PERFECT

Ik heb eerst getelefoneerd om enkele vragen te stellen. Ben zeer vriendelijk geholpen en ook zo dat alles begrepen was. Heb de aanvraag ingevuld en betaald zodra ik het chassisnr. van mijn nieuwe auto wist en kreeg promt een e-mail dat het geld ontvangen was en de volgende morgen dat de sticker per post opgestuurd is. Beter dat zoals het gegaan is kan niet! Bravo en met vriendelijke groet/

Bijzonder snel

Dit is de goedkoopste optie die ik op internet gevonden heb. Bijzonder snelle levering. Factuur werd op mijn vraag prompt bezorgd.

Niet ontvangen

naar aanleiding van uw mail dat deze zou verstuurd zijn en een 2 tot 3 dagen later zou aankomen heb ik mijn milieusticker nog niet ontvangen 14 dagen later

Direct reageren

Bij vragen was er telkens een heel snelle reactie ! Dat noemt men perfecte service !

milieu sticker bestellen voor Duitsland uit mijn luie zetel

Heel makkelijk en handig.

perfecte en onmiddellijke service

zeer goed

Prior

Wij hadden speciaal extra 8 euro betaald ,zodat hij prior zou verzonden worden ,maar zijn al dag 2 en nog steeds geen mileusticker ontvangen ,dus ja ik zou dan ook graag men 8 euro terug willen

Alles verliep vlot en makkelijk

Alles verliep super, ging vlot.

Zeer duidelijke en snelle afhandeling

Zeer duidelijke communicatie

Snelle aanvraag en verwerking