De site om de sticker te bestellen werkt probleemloos. Ook de betaling gebeurt overzichtelijk. Ik ontving tijdelijk een document dat ik in afwachting van de milieusticker reeds wettelijk in orde was Vrijdagavond besteld en de daaropvolgende donderdag was de sticker in mijn brievenbus

Zeer correcte en juiste informatie

Mijn bestelling was voor mij een uitdaging maar alles is verlopen zoals ik mij had voor gesteld .Nogmaals dank voor de samenwerking. Frans Verheugen -Bracquiné

Vlotte, duidelijke bestelling

Eenvoudige aanvraag.

Super eenvoudige website snelle reactie

Snelle levering eenvoudig te bestellen een site waar ook de ouderen tussen jullie kunnen bestellen snelle reactie

Zeer goede behandeling

Ik ben zeer goed geholpen , had een fout gedaan met iets door te mailen en heb dadelijk antwoord gehad wat ik moest doen , dus voor mij een zeer goede behandeling gehad , super

De bestelling voor Duitsland ging vlot!

De bestelling voor de duitse milieu sticker en afrekening ging vlot maar nog niet ontvangen. Heb op het zelfde moment voor frankrijk ook een milieu sticker met jullie aangekocht en afgerekend en de sticker is ook oké maar krijg nu nog een factuur van enkele euro's moet deze nog bijbetaald worden?

Ik ben heel goed geholpen. Dankuwel

Heel snel antwoord gekregen.

Correcte prijs & goede uitvoering

Zeer vriendelijke instantie

Gemakkelijk te bestellen

Simpel om te bestellen en te betalen

Duidelijk, snel en komt zijn belofte na.

Uitstekende website, klantvriendelijk en zo gemakkelijk. Daarbij goedkoper dan de andere sites die u nog verplicht om kopij toe te voegen van uw groene kaart, aanvragen nog met de hand in te vullen en ondertekend per e-mail terug te sturen Mijn sticker ontving ik binnen enkele werkdagen

Correct en snel

Correct en snel

Vlugge reactie

Bestelling is snel en prima verlopen

Snel en gemakkelijk

Heel duidelijke aanvraagprocedure zonder veel poespas.

Ik had per ongeluk mijn postcode verkeerd geplaatst. Met 1 simpel mailtje direct aangepast! Top Service!

Tevreden

Vlugger reactie gekregen via mail. Alles is correct verlopen. Super.

Heel goed gegaan

perfecte service

Heel bevredigend

heel goed

Heel positief en heel professionneel.

Ik heb de sticker heel vlug gekregen.

Vlotte afhandeling van mijn aanvraag

Gemakkelijk methode en werkwijze voor de milieusticker aan te vragen hetgeen geleid heeft tot een vlotte afhandeling van mijn aanvraag

zeer goed

Er was eerst een misverstand waardoor mijn vraag niet kon opgelost worden,maar meteen is rechtgezet omwille een fout in het systeem waarvoor mijn oprechte dank.En om niet te vergeten kan ik U meedelen dat er onmiddellijk gereageerd werd op mijn e-mail die ik telkens verstuurde. Met vriendelijke groeten, Joannes

Snelle, correcte afhandeling

Duidelijke info Makkelijk uit te voeren Snelle afhandeling Geen gedoe

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en duidelijk.

Moest snel een milieu vignet bekomen voor Duitsland. Hier op deze site is dit kinderspel en snel geklaard.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort