Bijzonder tevreden

Bij mijn aanvraag had ik een fout in het kenteken geplaatst. ´S anderendaags heb ik dit gemeld per emal en prompt kwam het antxoord dat Sophie de correctie had uitgevoerd. Super service. Dank daarvoor Sophie

Heel tevreden met snelle service en duidelijke communicatie !

Snel en efficient!

Goede service en opvolging van het gevraagde document. Mochten alle dienste maar zo werken!

Mochten alle dienste maar zo werken!

Ik had de sticker besteld en dan pas de reviews gelezen en die waren niet positief, dus kreeg ik wat schrik. Echter ik kreeg een uitstekende service. Sticker besteld, mail van bevestiging bestelling ontvangen, mail van verzending ontvangen en binnen de vooropgestelde tijd de sticker ontvangen! Dankjewel

Bestelling vlot en soepel verlopen

Zèèr vlot verlopen

Super gemakkelijk

Super gemakkelijk om een vignet te bestellen. Duidelijk en snelle levering!

Duidelijke site

goeie feedback

Ik kreeg al snel een mail toegestuurd waarin mij duidelijk werd uitgelegd hoe alles verder ging verlopen.

prettige ervaring

Duidelijk, eenvoudig, goede betaal mogelijkheden en ontvangen zoals afgesproken.

Super en persoonlijke opvolging!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Op enkele dagen de sticker ontvangen.

snelle en correcte service met duidelijke informatie en communicatie

zie hierboven, niks aan toe te voegen

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Niets ontvangen na 8 dagen

Nog steeds niets ontvangen 8 dagen na bestelling en betaling

heel goede en snelle service

prima service en snelle verwerking

topie

dank u wel voor de vlotte service

positief , sticker is netjes toegekomen

enige dagen later dan voorzien maar dit ligt aan de post. Toen ik via e-mail uitleg vroeg kreeg ik direct antwoord. De sticker is netjes toegekomen .

Zeer goede dienstverlening.

Gemakkelijk aan te vragen, duidelijke communicatie en snelle levering.

vlotjes

Even opletten of je het juiste land van waar de auto ingeschreven is aanduidt maar dan makkelijk en vlot

Het is prachtig dat men mits betaling van een 1 sticker overal in Duitsland mag komen. De Belgen moesten hier een voorbeeld aan nemen.

Correcte aflevering na ongeveer 4 werkdagen

Correcte aflevering en prijs .

Uitstekende begeleiding en afhandeling voor de Duitse milieusticker.

Alles is vlot verlopen vanaf aanvraag tot ontvangst in de brievenbus. Goede lay out van de site met een betrouwbare afrekening met o.a. credit kaart.

uitstekende service

uitstekende service