Bestellen gaat zeer vlot

Een bewijs dat de aankoop(bestelling) in orde is, om bij vertraging alsnog een document achter het raam te kunnen leggen, zodat je kan aantonen dat het aangekocht is, maar door enige vertraging, want met de post is het niet altijd zeker dat het tijdig aankomt.

Super eenvoudig te bestellen

Ik had verwacht een hele rompslomp te moeten doorstaan voor het bemachtigen van een milieusticker. Niets was minder waar, 3 eenvoudige stappen en op minder dan 5 minuten is je sticker aangevraagd. Zorg wel dat je je chassisnummer bij de hand hebt want hiervoor moest ik van de zetel naar de auto.

werking zoals het hoort

Duidelijke website. Ze maken waar wat ze zeggen qua timing van levering en service voor bvb aanvraag factuur. De prijs is lager dan bij VAB of in Duitsland zelf. Geen opmerkingen nodig als de werking goed zit.

Vlotte service

Vlotte en uitstekende service. Snelle afhandeling

nog niet ontvangen

beste ik heb dit vignet morgen nodig maar het is nog niet toegekomen. Jullie geven aan dat voor 15u bestellen, dit de volgende dag zou toekomen. Niet dus. Ik ben niet happy want nu moet ik dit opnieuw elders gaan aankopen.

GOED

Het zou fijn zijn moesten ook gewoon een tracker hebben om te zien wanneer exact de product aankomt.

Snel en duidelijk.

De website was duidelijk, en de beloofde levertermijn wordt gerespecteerd.

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service

milieusticker te laat ontvangen

Ik had via de site gelezen dat ik een milieusticker zou ontvangen een dag na de bestelling. Deze is echter geen dag later toegekomen, ik had dus mijn bestelling woensdag(13/12) gemaakt, ik had deze milieusticker zondag(17/12) nodig, omdat ik dan op reis ging richting keulen, waar deze sticker dus nodig was. Ik heb mijn sticker pas de maandag(17/12) ontvangen en zag dat deze pas op vrijdag(15/12) met prior werd gemaakt. Daardoor ben ik dus zonder sticker richting Duitsland gereden, waar ik ook ter plaatse geen sticker kon kopen, omdat er op zondag nergens stickers verkocht werden Duitsland. Op goed geluk, door keulen gereden, tot op heden nog geen boete ontvangen. Moest ik nog ergens een boete ontvangen(door camerabeelden), zou ik graag hebben dat deze vergoed worden door deze site. mvg Lorre

Laat

Te laat, ik stuur de sticker terug naar afzender. Graag geld terug. Heb 1 moeten kopen onderweg

Top !

Gemakkelijk te bestellen, goede communicatie en snelle levering.

Milieusticker na meer dan 1 week nog niet ontvangen!

Belofte van 2 à 3 werkdagen. Na 8 dagen nog altijd niet in de bus :(

Sticker niet op tijd ontvangen!!!

Zeer slecht

prima afgeleverd zoals afgesproken.

prima service

Kan heel makkelijk besteld worden. Top service

Geen vignet op dag van vertrek ondanks tijdige bestelling!

Beste, Ondanks de beloofde 2/3 dagen levertijd hebben we na 5 dagen nog niets ontvangen en vandaag is onze vertrekdag dus we zijn hier dus helemaal ontevreden door! Mvg, Gunter

Milieusticker niet op tijd ontvangen

Wij hebben de richtlijn van de site gevolgd waarin stond dat de levering 2-3 werkdagen zou zijn. Deze is na de 4e dag nog niet toegekomen waardoor wij nu zonder sticker naar Duitsland moeten vertrekken.

Zeer goede service.

Eenvoudig online te bestellen en binnen 2 dagen per post ontvangen.

Na een week nog altijd niets ontvangen

Na een week nog altijd geen sticker ontvangen.

Niet ontvangen

Ik heb geen ervaring want ik heb mijn sticker niet ontvangrn.

Eenvoudig te bestellen en zeer snelle respons.

Niet voor late beslissers

Er kan niet worden voldaan aan een snelle levering in Belgie. Op de website staat voor 15u besteld, volgende dag in de bus. Bij de bevestiging van de verzending stond dat het 2a 3 werkdagen duurt. Hij werd verzonden volgens de bevestigingsmail op dinsdag 5 december maar ik ontving hem pas maandag 11 december (na de uitstap in Duitsland). Bij vragen wordt steeds snel gereageerd. Uiteindelijk in duitsland zelf 1 moeten kopen in een TUV voor 6euro.

zeer goede bediening

IK was een paar zaken vergeten te vermelden en kreeg via een zeer vriendelijke dame de vraag om dat alsnog te bezorgen

snel en eenvoudig

Heel eenvoudig snel accuraat

Eenvoudig te bestellen

Snel doorgestuurd en valt in brievenbus

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort