Uitstekende service !

Vlotte en snelle afhandeling van de bestelling Vergetelheid van mijnentwege op hun initiatief opgelost. Correcte en uiterst vriendelijk communicatie !!

Eenvoudig, gemakkelijk en snel

Eenvoudig om alle gegevens in te geven en de bestelling te bevestigen met de online betaling. De sticker werd op 3 dagen geleverd.

alles fijn in orde, bedankt

het was rap in orde, een vlugge reactie van de persoon met wie ik contackt heb gehad. zo met iemand werken is wel plezant. Dankt U.

Super tevreden

Een duidelijke site (enkel misschien de verwoording VIN = chassisnummer)voor een leek zoals ik. Super simpel, eenvoudige stappen en binnen de week de sticker in de bus.

Uitstekende service.

Heel duidelijke vragen en zeer snel antwoord.

Vlotte levering en duidelijke instructies

Ik was op zoek naar de duitse milieusticker en kwam terecht op jullie site. De bestelling liep vlot en binnen de week geleverd. Meer moet dat niet zijn.

Simpel, correct en snel

Ik bestelde de sticker online. Alles werd duidelijk uitgelegd hoe ik het moest aanvragen. De afhandeling verliep snel en correct

Heel eenvoudig en snel je sticker bestellen

via een zoekmachine op deze website teruggekomen en enkel een minuut later was mijn bestelling gedaan. Sticker is 2 dagen later in mijn bus.

Snelle, correcte service.

Uitstekend.

Heb helemaal niets ontvangen

Bestelling wordt als afgerond beschouwd terwijl ik niets heb ontvangen.

top

top

Alles goed verlopen met bestelling van de milieusticker

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Handig en makkelijk

Handig en makkelijk uit te zoeken en te bestellen wat je nodig hebt, Het is waar , de milieuplakkete die je in duitsland zelf haalt is net iets goedkoper maar je moet er dan ook geen tijd en afstand in investeren.

nog geen levering

sticker zou donderdag volgens uw dienst verzonden zijn, we zijn nu dinsdag en nog altijd geen sticker gezien

Zeer correct !

Professionele behandeling en vriendelijk

Nog nooit zo gemakkelijk geweest om de sticker te verkrijgen.

Een duidelijke en overzichtbare website om met alle gemak de sticker te bestellen.

Vlot!

Vlot!

OKé

Oké

Vlotte en vriendelijke behandeling van mijn vraag

Zeer vlotte en gedienstige behandeling van het gevraagde.

Snelle afhandeling en perfekte opvolgingp

Efficiënt, snel & klantvriendelijk

Mijn aanvraag werd zeer snel behandeld. Omdat ik een deelwagen gebruik kon ik niet alle informatie direct bezorgen. Vanaf dat in orde was ging het snel vooruit. Hun communicatie was heel helder en vriendelijk

Wat een service

Was totaal onwetende , maar door jullie duidelijke informatie was voor mij alles duidelijk .

Heel vlot aan te vragen, maar toch een paar minpunten.

Vorige mileusticker voor Duitsland ben ik zelf gaan halen in een DEKRA-station in Aachen. Buiten de verplaatsing waren de kosten maar rond de 5€ en kreeg ik er ook een DEKRA-certificaat bij als back-up. Voor het Franse "Certificat qualité de l'air", welke ik online bestelde , en aan huis geleverd werd, betaalde ik 4.61€. Hierbij kreeg ik via mail ook een "papieren" pdf-certificaat als back-up.

nog niets ontvangen

Mijn milieustickervoorduitsland heb ik nog altijd niet ontvangen . zou volgens mail verstuurd zijn op 14 of 15 augustus en na ong. 3 werkdagen geleverd zijn . we zijn nu 21 augustus en nog niets ontvangen .

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort