snel, correct, profecioneel

Product nooit ontvangen

Product nooit ontvangen, geen track&trace mogelijkheid. Bijgevolg vignet zelf ter plaatse, met de nodige rondslomp, moeten aankopen. Geen aanrader!

Snel en gemakkelijk

Eenvoudig , overzichtelijk , snel

Snel kunnen vinden op het net en eenvoudig en overzichtelijk in te vullen.

Top geregeld!

Is zeer duidelijk om milieu stikker te bestellen op site. En onmiddellijk reactie of alles goed is of er nog iets moet verzonden worden gelijk inschrijving voor controle chassis nr en kentekenplaat. En de dag nadien is stikker al onderweg! Chapeau en doe zo verder!

Niet duidelijk

Mensen met een blauwe Europese kaart moeten niet betalen

Oke

Gemakkelijk

Eenvoudig bestellen en afgeleverd. Top.

Goede ervaring. Eenvoudig aanvraag en aflevering ging vlot.

Erg goede service

De aangevraagde sticker kwam niet toe, waardoor we wat achterdochtig werden. Onze mails werden echter heel correct beantwoord en we kregen een nieuwe sticker opgestuurd. Ook die liet op zich wachten, echter niet door een fout van het bedrijf, maar door de post. Ook toen kregen we heel correcte mails terug. Uiteindelijk kwam de sticker toch toe. Alle lof dus voor het bedrijf, maar heel wat minder voor het postbedrijf.

Correct en prima sevice

Aan te bevelen voor milieu stickers

Zeer snelle afhandeling

Vlot en professioneel

Ik bestelde de sticker en er was een slotte opvolging. Ook een heel snelle en duidelijke communicatie.

Stricker nog niet ontvangen ?

Sticker zou er al moeten zijn ?

Snel en betrouwbaar,goede service

Vlug via de site snel ingevuld

Veel te laat ontvangen

Jullie website zegt een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Een vriend die dezelfde dag bestelde had deze op donderdag (3 werkdagen). Mijne is vandaag toegekomen. Maandag besteld, week later op dinsdag geleverd. En dat voor een prior. Ik ben al terug uit Duitsland dus kon nergens umweltzone binnen, lastig in rurhgebied. Nu ben ik er niets meer mee. Een goeie tip: stop met op bpost te vertrouwen, tegenwoordig loopt daar alles mis. Dit is weggegooid geld geweest

Makkelijk in gebruik

Graag bij het begin vermelden dat je de wagenpapieren nodig hebt

Snelle en correcte dienstverlening

Zeer vlugge informatie Zeer snelle levering correcte info e nbehandeling

geen milieustikker

6 dagen nog geen milieustikker ontvangen vertrek vandaag op 15 juli aangevraagd

zeer snelle en vlotte afhandeling!

zeer eenvoudige aanvraag procedure en super snel alles afgehandeld!

Inorm goede organisatie bedankt alesins en dat ik in de toekomst op jullie mag rekenen van jullie goede diensten. Groetjes Luc M

super tevreden

snelle en correcte levering

Jullie zijn toppers

Zeker nog doen

Teller gesteld

Niet op tijd aangekomen, zelfs met 8 euro aangetekende zending!!! Gelieve deze som terug te storten.

Positief. De levering van de milieusticker voor Duitsland bleef uit. Bij navraag bevestigde men dat de sticker wel degelijk verzonden was en dat men een nieuwe sticker kostenloos zou nasturen. Deze 2e zending heb ik dan vlot, 3 dagen later in de brievenbus gekregen. Dank u voor de service.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort