correcte firma

2 stickers besteld op 30 november, aangetekende zending gevraagd voor zekerheid. op Bpost moet je echter niet rekenen: postbode beweert op 7 dec aangebeld te hebben, NIET dus, we waren thuis; bovendien GEEN ticket in de bus gelaten. Indien bericht was achtergelaten, hadden we de zending op 8 dec afgehaald. Dochter is 9 dec 's ochtends vertrokken zonder vignet (en de parkeergarage ingegaan in Düsseldorf). Toen mijn echtgenoot zending is gaan afhalen blijft post natuurlijk weer beweren: ticket werd achtergelaten in bus.Wellesnietesspelletje. Raad: meteen track en trace opvragen aan Milieusticker en daarna zelf in de gaten houden. Stickers ok, goede communicatie

Slecht nee heel slecht.

Op dinsdagavond besteld en betaald maar op vrijdag nog niks ontvangen dus toch maar bij de Dekra geweest om daar nog eens 14,95 euro te betalen terwijl volgens jullie website stond dat ik hem tijdig zou ontvangen. Kost me nu dus 29,90 euro.

Slecht nee heel slecht.

Te laat

Dinsdag avond besteld en vrijdag nog niks ontvangen , met gevolg zonder vignet naar Duitsland en een boete betalen

Te laat

Milieusticker nicht empfangen !!

Am 2.12 2022 wurde der Milieusticker von ihren Diensten versonden Am 9.12 2022 um 18 Uhr ist diese Sendung noch immer nicht angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Milieusticker nicht empfangen !!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

eenvoudig te bestellen

zondag besteld ,woensdag ontvangen zoals beschreven

Goede en vlotte service

Duidelijke website. Volgende dag verzonden.

Goede en vlotte service

Duidelijke website. Volgende dag verzonden.

Matig

Stond voor 15:00 besteld de volgende dag in huis. Klopt dus niet. Duurt 2 a 3 dagen.

Alles perfect in orde, levering was wel 5 werkdagen

Instructies en uitleg zijn perfect duidelijk. Sticker kwam echter maar toe na 5 werkdagen (verzonden op 3 december-ontvangen 8 december).

Alles perfect in orde, levering was wel 5 werkdagen

Goeie service snel geleverd

Goeie service snel geleverd

Milieusticker Duitsland

Overzichtelijke site, gemakkelijk in gebruik. Bedankt voor uw snelle reactie.

Milieusticker Duitsland

Overzichtelijke site, gemakkelijk in gebruik. Bedankt voor uw snelle reactie.

Snelle en makkelijke aanvraag voor de milieusticker

Snelle en makkelijke aanvraag voor de milieusticker