vriendelijk en snel geholpen

vriendelijk en snel geholpen

Goed systeem

goede oplossing voor een betere lucht kwaliteit. Zeker voor de oldtimers en ouder wagens toepassen

Negatief

Op de site stond voor 15 uur is vandaag nog geleverd. Woensdag 9/7 besteld nog niet geleverd ☹️ondertussen vertrokken

Na alles ingevuld en verzonden te hebben zou het nuttig zijn een scherm te krijgen waarop vermeld staat dat alles in orde is. Het is per ongeluk dat ik de mails zag binnenkomen van aankoop. Anders had ik een tweede sticker aangevraagd.

snel en vriendelijk

snel en vriendelijk

Super snel geregeld en goed advies over hoe te plakken. En het is onbeperkt geldig.

Vlot maar waarom niet digitaal

Alles verloopt vlot, dan moet het worden opgestuurd met de post. Waarom daarop wachten? Kan het niet digitaal al worden doorgestuurd zodat deze al geldig is en men al kan vertrekken ipv een week te wachten op de post?

Snel een perfect uitgevoerd: bravo!

Jullie site is snel en gemakkelijk te vinden. Het is eenvoudig om er de juiste regio en/of stad te vinden. De keuze van een vignet wijst zich eveneens makkelijk uit. De verzending van het vignet is binnen de drie dagen uitgevoerd. De bijgevoegde uitleg over het correct aanbrengen van het vignet op de voorruit van de wagen is nuttig en geapprecieerd.

Snel in orde en snelle respons via mail

Ik koop altijd via deze website onze milieustickers, het is nu al de 3e keer dat ik hier bestel in 6 jaar. Ik kan dus niet vergelijken met andere websites, maar je kan hier wel gewoon even naar mailen als je een vraag hebt en je krijgt binnen no time een persoonlijk antwoord terug en bent meteen geholpen.

Gebruiksvriendelijk

Héél handige website om te bestellen. Duidelijke afspraken en communicatie

Gemakelijk en overzichtigtelijk in te vullen. Niks om op aan re merken.

Aanrader voor iedereen.

Betrouwbaar en vlugge afhandeling

Vlotte en duidelijk overzicht

Snel en nuttig

Heel eenvoudige website

vlot

bestelling is vlot verlopen met voldoende info. Indien het verzenden ook zo soepel verloopt, is alles perfect verlopen.

Nice.

good enough!

Woensdag avond besteld en maandag ontvangen

Vlotte verwerking en reactie op vragen

Vlotte verwerking en reactie op vragen

alles ging vlot

alles ging vlot

Vriendelijk snel

Reageren snel en vriendelijk

Altijd correct & juist, zelfs met extra nacontrole

Zoals omschreven in de titel. De extra nacontrole kan zijn: bv een eu-document van de desbetreffende wagen zijn dat je dient door te sturen als foto of pdf. De levering van de milieu sticker is correct en op tijd zoals vermeld in de email. Meer moet het niet zijn.

bestellen van stikker duitsland

heb mijn stiker voor duitsland hier besteld zonder probleem vind het enkel jammer dat het 3x duurder is dan normaal

Alles ok

Alles perfect verlopen

gewoon gemakkelijk te bestellen zonder veel gedoe, top

zeer makkelijk on line te bestellen; geen ingewikelde toestanden bij het invullen van je bestelling, integenstelling over het gedoe voor het bestellen van het franse ticket via de franse website ,TOP

Snelle en duidelijke hulp

Wanneer ik verkeerde info ingegeven had kreeg ik zeer snel een mail om ervoor te zorgen dat mijn bestelling in orde kwam. Snelle en duidelijke hulp, fijne ervaring.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort