Sticker is niet tijdig aangekomen!

Sticker is niet tijdig aangekomen ondanks de belofte dat hij in 2 à 3 dagen kon geleverd. Ik begrijp ook niet waarom dit met Bpost moet verstuurd worden en niet gewoon gedownload!

Snel en duidelijke website,

Snelle feedback van aankoop, uitstekende service, waarvoor dank

toppi

toppi goede afhandeling

Dank voor de snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering

Eenvoud

Eenvoudig om een milieusticker aan te vragen. Geen overbodige vragen, maar nauwkeurig en volledig. Snelle respons.

Zeer vlotte en correcte verwerking

De digitale aanvraag is zeer gebruiksvriendelijk en vlot in te vullen, de dag erop ontvangt men reeds een bevestigingsmail met de nodige info en tenslotte werd de Milieusticker voor Duitsland binnen de gestelde en beloofde termijnen op mijn thuisadres bezorgd. Prima dienstverlening!

perfect, betrouwbare webshop

zeer vlug, betrouwbaar, top

Klantvriendelijk en ecologisch

Nuttig als je naar Duitsland gaat. Heel eenvoudig om aan te schaffen.

Snel en correcte levering!

Vlotte en snelle levering

vlotte bestelling

duidelijke informatie en vlotte afwikkeling van de bestelling

Niet op tijd ontvangen

Ok, we stelden pas laat vast dat je een umweltsticker nodig hebt in Ulm. We bestelden daarom dus de sticker bij jullie omwille van jullie 24hr service op woensdagochtend 10u. Zaterdag nog steeds geen sticker. Vandaag zondag vertrokken zonder sticker en geen mogelijkheid meer om het ergens te kopen want het is zondag. Bij de douane niemand te zien Betalen jullie onze boete? Jammer dat de 24hr belofte niet werd nagekomen....

Afschuwelijk

Heb 15 euro betaald op 23 juli 2022 en nu in 7 augustus 2022 nog steeds geen sticker wat heb ik spijt deze groep vertrouwd te hebben!!

Site gebruiksvriendelijk en duidelijk

Zeer vlotte verwerking

Gemakkelijk

Eenvoudig en snel besteld/geleverd

Keurig en tijdig geleverd

De bestelling ging vlot en gemakkelijk. De sticker werd keurig en binnen de afgesproken tijd afgeleverd.

super

beter dan andere vab touring nu ook op grouponmet korting was dag na mijnbestelling maar zeer vlot ter dan vab en touringmet hun in te vullen info super

Vlot besteld op de site en binnen enkele dagen in de brievenbus geleverd.

Vlot besteld op de site en binnen enkele dagen in de brievenbus geleverd. Ook de customerservice antwoordt in vergelijking met andere bedrijven/organisaties erg snel! Zeker aan te raden om hier je milieusticker bij aan te kopen.

Dikke 5 sterren! Top service

Sticker op 24/7/2022 besteld en op 3 augustus nog steeds niet ontvangen ontvangen

Ik verondersteld dat ik er ben opgelegd. Betalen en niets ontvangen behalve een mail dat de sticker op 25/7/2022 is opgestuurd. Ben dan op woensdag 3/8 maar met de trein gegaan. Misschien iets duurder maar zeker meer milieubewust. Nu nog mijn geld terugkrijgen en elders een sticker halen....

Perfecte dienstverlening, eenvoudig te bestellen en daags nadien al verzonden.

Het bestellen gaat zeer eenvoudig en de website werkt goed. Ik bestelde 's avonds en de dag nadien werd de sticker al verzonden. Beter kan toch niet?

super gedaan

was snel gegaan nu nog de sticker in mijn bus en we kunnen vertrekken

Uitekende naservice

Tijdens de verzending van mijn sticker was jammerlijk iets misgelopen. Dit werd echter volledig door het bedrijf rechtgezet en vlot afgehandeld.

Gewoon top

Zoals het hoort te verlopen.

uitstekend

mailtjes worden snel beantwoord en er werd een goede service gegeven.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort