Tevreden

Snel ontvangen

Zeer vlotte en snelle bediening

Eerlijk en betrouwbaar

Top.

Voor de aanvraag van de milieustickervoorduitsland is het voor een leek een makkelijk iets. Gisteren de aanvraag gedaan, uiteraard nog niets ontvangen, ik heb er het volste vertrouwen in.

Slechte service

Mijn Nederlandse collega fixt dit op 1 dag en jullie doen er week over belachelijk voor woorden

Gemakelijk en snel geleverd

Geweldig, zo simpel en correct heel tevreden

Duidelijk

Gemakkelijk en zeer duidelijk, alles is goed uitgelegd

heel slecht

sticker een week geleden besteld en betaald. Vandaag nog niet geleverd. Morgenvroeg vertrekken wij naar Duitsland zonder sticker, en kans op een hoge boete. Dank U wel voor de niet geleverde service. Of zijn wij gewoonweg bedrogen door een nepfirma?

zeer tevreden

Gemakkelijke bestelling en snelle levering

Vlug bediend van antwoord en duidelijk uitleg.

Communicatie is goed. Ik vrees echter dat mijn sticker niet op tijd zal geleverd worden voor deze vakantie , maar dat is mijn fout. Te laat besteld

tijdige en nette bezorging van de sticker.

Zeer positieve ervaring met deze dienst en hun leveringen..

Lange levertermijn

Heb deze sticker op maandag voormiddag besteld het is nu donderdag en nog steeds niet ontvangen

Snelheid met juist direct antwoord . Bedankt

Bedankt

te laat verzonden

Ik heb de sticker op maandag voor 15u besteld en de sticker is pas verstuurd op woensdag ipv dinsdag zoals beloofd. Hierdoor zullen we onze sticker waarschijnlijk te laat ontvangen.

Snelle en goede afwerking, dank je wel

goede afhandeling en correct.

Makkelijk online te bestellen!

zeer vlotte en makkelijke afhandeling van mijn aanvraag

zeer vlotte en makkelijke afhandeling van mijn aanvraag

Sticker nooit ontvangen

Ik bestelde en betaalde een sticker op 27/4. Deze zou verzonden zijn op 29/4 maar kwam nooit toe. Na melding en wat aandringen werd een nieuwe sticker verstuurd op 17/5. Opnieuw kwam die echter niet toe. Na melding kreeg ik op 25/5 de boodschap dat ze het gingen onderzoeken met de Post. Sindsdien heb ik niets meer van hen vernomen. Mijn geld hebben ze wel ontvangen en niet teruggestort. Onbetrouwbaar!

Zeer vriendelijk en een zeer goede communicatie

Eenvoudig en snel

Echt zeer gebruiksvriendelijk, uw website.

Heel betrouwbaar

Eenvoudige in te vullen website Je krijgt een snel antwoordt ivm de bevesting van je aanvraag. Snelle levering vd sticker Fijne duidelijke website Met beleefde groeten Mercikes alvast Fijne werk dag nog

2 weken na betaling nog niets ontvangen

Levertijd van 2 tot 3 dagen? Na 2 weken nog niets ontvangen. Zal er noodgedwongen onderweg een moeten kopen

Vlugge en duidelijke service

Vlugge behandeling van mijn dossier zonder problemen

Snel en efficiënt

Eenvoudig aan te vragen, vlot geleverd

Helpend!!

Vriendelijk en helpend