een vlotte behandeling

ik ben van oordeel dat het nodig is om in Duitsland naar de mooie steden binnen te kunnen

echt simpel om de sticker te bestellen

Deze procedure is echt simpel en alles wijst zich uit.

correcte,snelle afhandeling

Na het doorsturen van de documenten een snelle afhandeling.

vlot en vriendelijk verlopen

gemakkelijk

Perfecte service

Perfecte service

top

een zeer vriendelijk personeel aan de telefoon hebben mij goed geholpen , stikker voor Duitsland is vandaag aangekomen grtjs Mr Deputter

Snelle service, snelle verzending, goede kwaliteit stickers

Snelle service, snelle verzending, goede kwaliteit stickers Enige minpuntje zou gemakkelijk zijn als invulformulier ook gemaakt was voor bedrijven met btw nummer.

gemakkelijk aan te vragen

voor een leek in pc gebruik,ondervond ik geen enkel probleem bij de aanvraag

Gemakkelijk te bestellen, keurig.

Eenvoudig en handig bestel en betaalformulier

Simpel bestellen en zorgen voor zekerheid

Vlotte bestelling

Eenvoudige aanvraag en vlotte aanpak !

Eenvoudige aanvraag en vlotte aanpak !

Correcte, snelle afhandeling van bestelling

in enkele dagen thuis geleverd.

Makkelijk en gebruiksvriendelijk

Positief

Eenvoudige en snelle procedure

Ticket aangevraagd via enkele clicks en 2 dagen later in de bus. Top

Duurt te lang

De mailing is zeer vriendelijk maar het duurt te lang voor je de sticker daadwerkelijk hebt.

perfect en juiste prijs

perfect en juiste prijs

Zoals er word gezegd binnen een 2 tal dagen zit hij in de brievenbus. Duidelijke uitleg erbij. Bedankt

zeer snel geholpen

Heel tevreden

Ok

Onbeschofte klantendienst

Als je belt na 5 werkdagen waar je wegenvignet is word je afgeblaft of dat je een hond bent en dat je maar beter de gebruikersvoorwaarden moet lezen. Dit was de eerste en laatste keer dat ik gebruik maak van deze site.

Eenvoudig

Duidelijk

heel gemakkelijk aangevraagd

Deze stikker heel gemakkelijk aangevraagd en de verzending is redelijk snel gebeurd dus top.

Zoals steeds correct!

De dienst is zeer eenvoudig en gemakkelijk te bereiken. Ook de feedback geeft alle info wat nodig is.

zeer goede service

Mijn factuuradres had ik verkeerd ingevuld, maar na een e-mailtje was het direct in orde.

Geen sticker te bekennen

Levering binnen twee tot drie werkdagen is een loze belofte…. Er zijn andere sites waar je blijkbaar tegen terecht kan… jammer van het geld

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort