Teleurstellend

Vandaag een week geleden bestelde ik een milieusticker voor Duitsland. Ik kreeg bericht van uw diensten dat de sticker vorige week vrijdag (gratis) verzonden werd. Tot op heden heb ik nog altijd niets ontvangen. Vervelend omdat ik nu al tot twee keer toe een afspraak in Duitsland heb moeten verplaatsen. Ik wil het niet meteen op de Post schuiven. Dat is al te gemakkelijk. En een normale zending bereikt een bestemmeling doorgaans na 2 of 3 werkdagen. Is er misschien iets anders misgelopen?

Milieusticker niet tijdig geleverd.

De slogan op de website vermeldt : vandaag besteld morgen in huis. Zondag besteld op woensdag nog steeds niet geleverd. Nu kan ik alsnog een sticker elders moeten gaan kopen.

tiptop

tiptop

Snel, correct en goede prijs

In het weekend besteld en op vrijdag de sticker in de bus.

snel en gemakkelijk te bestellen en direkt verstuurd.

snel en gemakkelijk te bestellen en direkt verstuurd. de stickers zijn van goede kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen . zeer aan te bevelen.

Alles was zeer duidelijk

Snelle afhandeling van alle procedures. 2e keer dat ik bij jullie bestel en ik zou zeggen, doe zo voort!

mooie service

Een eerste versturing was niet aangekomen. Na ene simpele mail werd een volgende versturing gedaan die wel aankwam. Mooie service ( minder mooi van bpost )

zeer snelle service

zeer snelle service

Snelle service!

Misschien wat duurder dan lokale aankoop, maar geen tijdverlies en geen “gezoek” en rondrijden om een lokaal Tuv kantoor of erkende werkplaats te vinden. Kortom, snelle en uitstekende service!

Snel,correct,

Simpel,vlot,efficient

Jammer dat de sticker 48u later nog niet geleverd is.

de sticker zou onmiddlijk opgestuurd worden, maar helaas nog niets ontvangen. Dan morgen maar ééntje kopen in Duitsland...

Niet zo eenvoudig!

Ik heb 4 maal mijn Kentekenbewijs moeten mailen omdat het blijkbaar niet duidelijk was. Nummerplaat en chassisnummer wordt toch ook reeds doorgegeven op de aanvraag. Ik deed mijn bestelling op 1 april, we zijn ondertussen 7 april en ik heb de milieusticker nog niet mogen ontvangen. Ik werd wel steeds beleefd behandeld.

te langzaam met versturen

de sticker is niet tijdig verstuurd, besteld op vrijdag-ochtend, en pas verstuurd de maandag, dus niet binnen de donderdag de week erna. Te laat voor gebruik

perfecte service !

De aanvraag werd zeer correct opgevolgd !

Goede , snelle service

Goede , snelle service

prima verlopen.

als ok alleen wat lang moeten wachten op de bestelling.

Het is heel snel en goed afgehandeld

Alles goed verlopen

Gemakkelijk, snel en de goedkoopste

Gemakkelijk,snel en de goedkoopste

Fijne ervaring

Een fijne ervaring: - mijn plaatnummer op de milieusticker is goed leesbaar afgedrukt. - eenvoudig om op de voorruit te kleven.

Goede uitleg.

zeer vlotte behandeling

Snelle uitvoering voor het bestellen van milieusticker

Vlotte en een snelle levering

duurt gewoon te lang

kunnen jullie niet een bevestiging sturen van aankoop waar toch iets vermeld staat dat het betaald is of zo, nu moet ik vertrekken zonder omdat het nog niet is toegekomen.

Gemakkelijk besteld.

Heel vlugge levering, uitleg bijgevoegd.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort