Alles top inorde dank u wel

Vlugge levering echt ttop

In orde

Zeer vlot en correct

Werkt gemakkelijk, paar klikken en klaar. Super.

Website werkt gemakkelijk. Met een paar handelingen is alles voor elkaar en wordt het label netjes opgestuurd. Goede service.

Zeer goede service, dadelijk telefonisch zeer snel en zeer duidelijk geholpen

Goede en correcte afhandeling

Een aanrader voor iedereen die een milieusticker nodig heeft.

super

Gisteren (woensdag)besteld, vandaag (donderdag)bericht dat het al gisteren verzonden is...

correkte behandeling

zeer tevreden met de afhandeling van mijn product !!!

Te laat geleverd. Onbruikbaar

Sticker werd te laat geleverd. Schuld post mogelijks, klant geen boodschap aan. in ieder geval niet tevreden.

Heel gemakkelijk online bestellen en goedkoper dan vab.

probleemloos

Correspondentie via e-mail verliep probleemloos Na de nodige formaliteiten ( o.a de betaling) werd ik perfekt op de hoogte gehouden hoe het verder verloop er zou uitzien( e-mailtje met uitleg dat de verzending v/d sticker was gebeurd en dat ik die mocht verwachten binnen de drie dagen enz..) Wat werdt beloofd gebeurde ook en had ik ruim voor het afreizen naar Duitsland de sticker in mijn bezit , waarvoor dank M.v.g De Bruyne Joël

vlotte service en levering

vlotte bestelling

Goede dienstverlening

Na het bestellen van de milieusticker, heel snel bevestiging gekregen dat de sticker verzonden is. 4 werkdagen kwam de sticker toe met de post.

Heel vlot verlopen

Geen enkel probleem met de bestelling. Vlotte feedback via email.

vlot en eenvoudig

Het heeft me geen enkele moeite noch tijd gekost om de aanvraag te doen. Het kan soms heel anders verlopen.

super

krijg vlug antwoord

hopeloos

als jullie dit tevoren hadden gezegd had ik het niet besteld; nu wil ik hem niet hebben want hij komt te laat; We vertrekken morgen vroeg en de post is niet gekomen.

Sticker nog niet gehad na 3 dagen en vertrek morgen naar duitsland. Wat doe ik?

Hallo Ik Heb mijn sticker dinsdag avond besteld en betaald en het is nu vrijdag en heb hem nog niet gehad en vertrek morgen naar aken. Wat doe ik nu? mvg nick

Professioneel, digitaal en klantvriendelijk , een voorbeeld voor anderen.

Professioneel, digitaal en klantvriendelijk zoals het hoort !

Goedkoop, geen onnodige rompslomp, snel in orde

Compleet onduidelijk

Onzichtbare en mysterieuze maatregelen en als onwetende straks nog beboet. Te laat toekomen van de sticker. Waarom niet onmiddellijk te verkrijgen vb langs mail na betaling. Prijzen variëren blijkbaar gek! Tankstations Duitsland niet te koop zelfs onwetende waar …enz Europa wees duidelijk en help de bestuurder maak er geen misdadiger van.

Betrouwbaar?

Hoe kan ik weten of jullie website niet frauduleus is? Waarom wordt niet duidelijk vermeld dat jullie een officiële instantie zijn? Voor hetzelfde geld ben ik nu opgelicht.

Vlekkeloos verlopen!

Vlekkeloos verlopen!

Eerlijke en correcte service

Eerlijke en correcte service

Het is heel gemakkelijk om een milieusticker voor Duitsland te bestellen. De website is gebruiksvriendelijk en de levering verliep vlot.

Snel en correct

Maandagochtend besteld, dinsdag mail dat sticker verstuurd was, donderdag in de bus. Verzending vanuit Duitsland. Alles hangt dus af van de snelheid dat Bpost verwerkt.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort