Uitstekend service

goede service

vandaag bestelt binnen 2 dagen al thuis geleverd .

beloofde levertijd niet nagekomen

Op website staat besteld voor 15u is morgen geleverd. Ik deed dit op 5/10 rond 14u45 en nu 8/10 heb ik die nog steeds niet.

Super service

Zeer goede communicatie en snelle service

Erkeerde sticker

Waarom krijg ik een gele sticker als mijn auto euro 6b is,slecht gekeken op mijn inschrijving.

Ik ben tevreden.

Erg goede site om sticker te bestellen.

De juiste vragen werden gesteld, snel en duidelijk antwoord, en de info over het plaatsen van de sticker vond ik ook erg handig.

Goeie service

Ne goeie en snelle service

Werkt prima

Zeer eenvoudig besteld via de website

Snel, efficiënt en zoals beloofd

Héél tevreden

De website is héél duidelijk. De service is top: binnen de 3 dagen had ik het vignet ontvangen.

UItstekend.

Correcte levering.

Bedankt voor de snelle en correcte afwerking van de aanvraag

Eenvoudig en gemakkelijk aan te tevens de betaling mogelijkheden

snel bestellen, lang wachten op levering

Als je last minute een citytrip regelt is het spannend afwachten of je vignet tijdig toekomt. Ik had geluk :)

Jullie zijn top

Goede uitleg

Alles klopt zoals het wordt uitgelegd, zeer duidelijk....

Nog niets ontvangen na meer dan een week

Ondertussen al 10 dagen verder en niets ontvangen … wel betaald … bedrog ? Graag reactie aub of oplossing

Na 4 dagen geen vignet

Besteld voor 15 uur zelfde dag verwerkt !!!! Maandag besteld en betaald voor 11 uur en vandaag nog geen vignet in de post

Behulpzaam en vriendelijk

Het enige minpuntje : waarom is de Nederlandse concurrent iets goedkoper?

Pico bello

In afwachting van de goodwill van bpost ben ik nog altijd in blijde verwachting van het bestelde vignet. Geen kritiek aan jullie adres wel aan de postbedeling die, zoals iedereen weet, in België veel te wensen overlaat. Zelfs aangetekende zendingen zijn een ramp. Tot daar mijn relaas. Ik moet donderdag naar Duitsland,geval van heirkracht, ik hoop toch morgen het bewuste vignet in de bus te krijgen.

Prima, maar altijd moeilijk om een factuur te krijgen

Goedemorgen, de Duitse milieustickers krijgen we zeer snel, maar telkens is het wachten en meermaals vragen voor een factuur voor onze boekhouding.

mijn ervaring met jullie was fantastisch

U bent zeker van jullie woord na 4 werkdagen had ik mijn Milieusticker. waar voordank ( de postbode komt niet elke werkdag )

Vlot

...

Heel vlugge en correcte afhandeling

Zeer tevreden.

Betrouwbaar en heerlijk in prijs

De site is duidelijk en bevat alle nodige informatie. De verwerking van de aanvraag verloopt vlot en snel.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort