zeer behulpzaam mijn dank daarvoor

mijn ervaring is dat ze zeer snel hebben gehandeld proficiat

Duidelijke website, makkelijk te bestellen & te betalen, snelle levering

Alle verwerking is in opperste zorg verlopen

Milieusticker, wel betaald, niet ontvangen!

Ook ik had een milieusticker besteld en betaald. Na 3 weken had ik nog niets ontvangen. Heb een mailtje gestuurd en kreeg als antwoord dat ze de sticker een paar dagen na mijn bestelling hadden opgestuurd en dat ik nog even geduld moest hebben, waarschijnlijk wat vertraging bij de post. Nog een week later heb ik terug een mail gestuurd om te zeggen dat ik nog altijd niets heb ontvangen en dat ik ook tevreden ben met een terugbetaling. Hierop werd mij gezegd dat ze mij niet kunnen terugbetalen omdat ik een gewone zending heb geselecteerd en niet eentje met track and tracé code. Uiteraard gaat het me niet niet om die luttele eurotjes maar om de principe. Uiteindelijk heb ik betaald voor iets dat ik niet heb ontvangen. Of het nu de fout van de post is, of van de leverancier, men heeft hier duidelijk niets gehoord van klantvriendelijkheid. Daarom raad ik de mensen aan om hier geen bestellingen te doen.

heel snelle bediening en gemakkelijk aan te vragen

heel snelle bediening en gemakkelijk aan te vragen

Vlotte aanvraag

Zeer makkelijk

Ik ben vaste klant. Uitstekende service.

Gewoonweg goed.

Gemakkelijk voor te bestellen

Het was heel eenvoudig en gemakkelijk voor te bestellen

Zeer zeer slecht

Op 25/05 besteld en op 07/06 nog steeds niet gezien misschien fraude side

Klantgericht.

Snelle en correcte levering

Aanvraag klaar op 20 seconden super snel

Zeer duidelijke website, overzichtelijk

Snel en correct

Zeer gemakkelijk te bestellen en snelle respons.

in 3 dagen netjes afgeleverd top dervice

Snelle levering duitse milieusticker

Aanvraag was heel gemakkelijk en vlotte afhandeling bestelling. 2 dagen later lag milieusticker in brievenbus. Prima service !!!

Bad delivery service

On the site was the info that if you order the sticker before 15:00, You will receive it in the same day. Today is 3rd day already and I didn't receive it...

Heel snel

Ik krijg direct antwoord en vriendelijk

laattijdig

vandaag 25.05 en nog steeds niets ontvangen ondanks belofte van "zéér" snelle levering. Besteld en betaald op 17.05. ??

Prachtig

Zeer vlot en snel geleverd, proficiat

Is een vlotte bediening

De vorige kwam van Dekra Roeselare maar door de corona maatregelen was de zaak gesloten . Dus bestellen maar via jullie .

Goed en snel

vriendelijke en correcte afhandeling, waarvoor dank

heb vignet nog niet ontvangen, maar de update van verzonden en tijdstip van levering correct en snel en vriendelijk meegedeeld. Alvast bedankt rudy

prima service, bedankt

eenvoudige aanvraag, snelle levering, bedankt

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling!

Zeer positief!

Vlotte communicatie Snelle afhandeling