Correct en gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijke website en alles correct afgehandeld.

snelle service, gemakkelijk voor als klant

Ik moet geen foto's van inschrijvingsbewijzen etc doorsturen, gewoon de nummerplaat is voldoende. zeer handig.

snelle en correcte afhandeling

snelle en correcte fafhandeling

Ik heb de milieustikker besteld en vlug ontvangen .

Het was een vlugge afhandeling van de bestelling.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Perfecte levererig

zeer snelle afhandeling

iedere keer weer goede service

Zeer gemakkelijk

Tweede keer dat ik een sticker via de site bestel. Kost nauwelijks moeite. Gemakkelijk

Gewldig

Zeer snel mijn bestelling verstuurd en een heel mooie uitleg over hoet plaatsen en gebruiken van de sticker

De afspraken worden niet nageleefd

Ik heb op 29sept om 16u27 deze sticker besteld. Jullie beweren dat als het voor 15u besteld is, hij dezelfde dag verzonden wordt. Dus ik veronderstel dat die van ons dan op 30sept zou verzonden zijn. toch krijg ik pas op 1 okt bevestiging dat ons vignet verzonden is... Jullie claimen op we website dat na bestelling, het 2 werkdagen duurt voor het vignet er is. Ik had dus verwacht dat hij er vandaag zeker zou zijn... Helaas vertrekken wij dit weekend en ga ik dus ter plaatse nog een vignet moeten kopen. Mocht ik het verkeerd geïnterpreteerd hebben dan is het jammer maar dan vind ik de info op de site te dubbelzinnig.

LEVERING NIET VOLGENS ADVERTENTIE

Hoewel geadverteerd wordt dat bij een bestelling voor 19:00 nog dezelfde dag wordt gepost...bleek dat de verzending pas de volgende dag om 09:02 werd gepost. Voor de betaalde prijs zou men ook PRIOR kunnen verzenden zodat ( zoals geadverteerd ) de volgende dag op bestemming aankomt. Niets is minder waar....

Vlotte service

Zeer soepel geregeld

Zeer snelle service

Zeer vlotte behandeling

xxxx

Probleemloos en vlot

Probleemloos en vlot.

correcte afhandeling

op zondagnamiddag milieusticker Duitsland besteld, op donderdag in mijn brievenbus, mooi gedrukt.

Gemakkelijk en goede snelle service

Gemakkelijk en goede service en snelle leveringstermijn

milieusticker betaald maar niet gekregen!

De website maakt publiciteit met de goedkoopste te zijn maar dat is enkel het geval doordat ze ook werken met een gewone (niet aangetekende) postzending. Als je kiest voor een aangetekende zending betaal je 8 euro extra, wat wel minder is bij de concurrentie. Wat ze er niet bijvertellen, is dat als je kiest voor een gewone zending en de sticker niet geleverd wordt, je 15 euro kwijt bent zonder verhaal. Een duplicaat opsturen is niet mogelijk! Je hebt ook geen enkel bewijs dat de sticker wel degelijk op de post is gedaan, dus voor hetzelfde geld is het gewoon oplichting en wordt je 15 euro geïnd zonder meer.

Alles vlot en snel

Snel en veilige manier om te bestellen zoder veel gegevens alles super

zeer vlotte regeling

Simpel eenvoudig en snel!

snelle afhandeling,perfect

snel en correct

eenvoudig te bestellen en te betalen. verzending gebeurt heel snel. correcte prijs. Aan te raden!

Te laat

Het bestellen ging héél vlot. Te vlot naar mijn mening want veel gegevens over het voertuig werden niet gevraagd die mijns inziens wel noodzakelijk waren. Maandag was het verzonden maar vrijdag was het nog steeds niet toegekomen. Komende maandag vertrekken wij naar Berlijn en zal een boete van €80 ons te wachten staan. Daarbovenop betaalden we nog voor deze milieukaart. Spijtig dat er geen alternatief is wanneer de verzending te lang op zich laat wachten.

Probleemloos

Snel, eenvoudig kortom geweldig

zeer vlotte afhandeling

zeer gemakkelijk en zonder problemen, prima !!

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort