slecht

De sticker werd besteld op 22 juli. Op 24 juli kreeg ik een e-mail waarin mij gemeld werd dat de sticker werd verzonden. Op 1 augustus vertrok ik op reis en nog steeds geen sticker. Op 15 augustus terug en op 17 augustus nog steeds geen sticker. Conclusie? Niet dus.

Zeer vlotte behandeling

Ik was zeer verschoten dat mijn bestelling voor de Milieu sticker voor Duitsland zo vlug en correct werkt behandeld

Snelle en simpele afhandeling

Wel iets duurder maar gemakkelijk

Goede ervaring ! Snelle levering !

Sticker voor drie uur besteld en de volgende dag binnen, klopt niet!

Ik heb mijn sticker ma na 3 uur besteld. Nu is het woensdag en nog altijd, geen sticker.

tot nu toe geen sticker ontvangen

Betaling vlug en vlot, zoals gewoonlijk Maar wacht nog achter vignet

Geen geloop, geen gedoe.

Zorg dat je een milieusticker hebt, voor je vertrekt. Dan ben je zeker, dat je m hebt.

Mijn sticker goed ontvangen na het invullen van mijn gegevens op de site en na de betaling. Ik hoef mij geen zorgen meer te maken in Duitsland voor de milieuzones. Ik ben niet van plan van nummerplaat te veranderen, dus ik heb de sticker levenslang en dit voor 15 € :-)

Ik heb een probleem !!

Ik had er 2 jaar geleden reeds 1 aangekocht , maar had ergens gelezen dat ik de sticker verkeerd had aangeplakt op de venster , namelijk ik had mijn sticker tussen dubbele plastic geplakt en tussen een knijper op de voorruit bevestigd, om te vermijden bij dat bij glasbreuk mijn sticker verloren was , Is dit werkelijk VERPLICHT om de sticker rechtstreeks op de auto ruit te kleven , of is dit niet zo ? Mvg. Noël

zeer vlugge service

Mijn ervaring leert me dat mijn bestelling zeer vlug verwerkt en verzonden werd. Dit verdient aanbeveling!

gemakkelijk

gemakkelijk

extra betaald voor aangetekende zending

Omwille van het feit dat we de sticker laat aangevraagd hebben, hadden we extra betaald voor een aangetekende zending in de hoop de sticker nog aan te krijgen voor ons vertrek. de sticker is echter met gewone zending verzonden en dus te laat aangekomen.

Heel snelle service, netjes afgehandeld en had mijn vignet voor Duitsland na 2 dagen in de bus. Aanrader!

Bestelling nog binnen conform levertijd

Bestelling nog steeds niet binnen na 3 werkdagen.

Zeer makkelijk en snel

top

vlotte invulling qua info

triestig

al meer dan tien dagen besteld maar nog altijd geen sticker gekregen

Verkeerde levering

Ik ontving een vignet met euro4 ipv euro 6. Hopelijk wordt dit rechtgezet.

Snelle en correcte

Zeer gemakkelijk om te bestellen, Snel levering ,perfect

Goede, duidelijke website en eenvoudig te bestellen.

Tijdige levering

Makkelijk bestellen

Heel eenvoudig om te bestellen en de sticker wordt ook snel geleverd.

Ontstellende snelheid

Tja , op de site waarschuwt men al dat de bezorging van de sticker langer kan duren dan de bezorgtijd waar men reclame voor maakt . Ik kocht en betaalde de sticker op 9 juli 2020. Op 16 juli nog geen sticker ontvangen en ik heb dan de firma een volgens mij beleefde herinneringsmail gestuurd . Op 20 juli 2020 stuurt de firma mij een mail met de mededeling dat ze mijn aanvraag terug in behandeling gaan nemen . Een verontschuldiging is bij deze firma blijkbaar niet gangbaar . Op 23 juli 2020 zat de sticker in de brievenbus . Niet alleen de bezorging kan uitlopen , ook de aanmaak kan onder een vertraging lijden , of is het misschien slordigheid ? Neem dus je voorzorg en bestel zeker goed vooraf .

vlotte bestelwijze en levering zoals vermeld in de bevestigingsmail

geen poespas bij de aanvraag en een duidelijke bedrukte sticker

niet blij met deze service!!!

Ik heb een sticker besteld voor Duitsland maar ze(Milieusticker.be) hebben deze niet op tijd verzonden, dus ik moet mijn reis annuleren. Ik raad deze site niet aan om te bestellen .. koop deze sticker beter in Duitsland direct! benzinestation ATU-service. DP-Belgium :-(

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort