Zeer vlotte service

Zeer snelle service. En je hoeft zelf geen scans te maken en versturen.

Gemakkelijk te bestellen.

Het was duidelijk en verstaanbaar om alle gegevens te lezen over de milieusticker. Het bestellen van de milieusticker was ook eenvoudig.

Lang moeten wachten op levering

Er wordt aangegeven 3 werkdagen bij mij wat het 5 werkdagen na contact via E-mail

snelle en correcte service. De sticker besteld en betaald en 2 dagen later zat hij in de bus. Duitsland here i come

makkelijk en vlug

goede ervaring simpel en snel

heel goed

doet niet wat beloofd

De sticker wordt helemaal niet tijdig geleverd, is zogezegd hun grootste troef, sneller dan de anderen, niet dus. Voor 15.00 uur besteld en na twee werkdagen toch niets in de bus. Zeer ontgoocheld, vertrekken naar Duitsland zonder sticker dus.

niet goed

sticker niet toegekomen zit vast 1.50 te kort betaald en moet betalen met credit kaart maar hebben dat niet

meest eenvoudige en snelle manier om een milieusticker te bekomen

uw website is zeer duidelijk en eenvoudig in gebruik. De snelle en correcte manier van communiceren en leveren zijn uitstekend. Niers dan lof voor uw firma.

Vlot

Goed en snel

Twas goed en snel en degelijk uit gelegd op de site

Zeer eenvoudig om te bestellen

Woensdag besteld en vrijdag in de brievenbus met een duidelijk uitleg voor bevestiging. Topie

Vlotte service en heel overzichtelijke website.

Vlotte service en heel overzichtelijke website.

extreem slecht

Heb vorige maand een milieusticker besteld op deze site, maar heb nooit iets mogen ontvangen. heb tot 2x contact gehad en gevraagd hoe het ermee stond, maar verkoper trekt zich terug van alle verantwoordelijkheid en legt alles op Bpost. wat een schande.

Later aangekomen dan verwacht

vorige vrijdag besteld. Vandaag zijn we donderdag en nog niks aangekomen.

Alles heel vlot..

Alles heel vlot verlopen..tof...makkelijk...en alles vriendelijk opgesteld...

alles ok

Alles ok prima

Snelle service met goede uitleg.

Positief

waarom opsturen per post?

dit kan toch allemaal digitaal gebeuren...

oke

oke

3 klikken en besteld. De dag daarna bevestiging dat de sticker onderweg is...

super

heel goed

tevreden

Na een week og altijd geen stikker ontvangen.......

Slechte service. Na één week wachten nog steeds geen milieusticker ontvangen. Ben moeten vertrekken zonder sticker en heb dan maar een afdruk van mijn aanvraag meegenomen in de hoop dat ze dit in Duitsland aanvaarden.

Snelle verwerking en duidelijke uitleg, bedankt !

Eerst was er een probleem door mijzelf verkeerd ingegeven nummerplaat. Maar na duidelijk brief kon ik mij gegevens opnieuw doorgeven en is alles in orde gekomen.

heel gemakkelijk om de gegevens in te vullen

je hoeft niet alle gegevens van wagen in te vullen alleen de nummerplaat

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort