eenvoudig aan te vragen en perfecte levering via post

zeker aan te bevelen

Snel, transparant en correct

Zeer transparant en informatief platform.

Alles gegaan zonder enig problem top !

Kan zeggen alles was duidelijk. De aanvraag was geen probleem. Twee dagen nadien lag die in de brievenbus.

goeie en vlote service

alles perfect

zoals beloofd

snel en duidelijk

Snelle levering, correcte prijs en een mooi afgewerkt vignet.

Onze zoon, schoondochter en hun kids wonen in Bonn. Gezien de landsgrenzen binnenkort weer openen, had ik dus dringend een milieuvignet voor Duitsland nodig. Jullie hebben me dat dus snel geleverd. Dankjewel

Vlotte afhandeling.

Op enkele dagen tijd in het bezit van sticker. Eenvoudig en goed geholpen.

Jullie service= Uitstekend B- Post gewoonweg een ramp

Groot was mijn verwondering dat ondanks dat ik pas zondag betaald had , de sticker reeds maandag onderweg was. Helaas heeft de Belgische B-post ervoor gezorgd dat ik deze Prior zending van de sticker pas de woensdag de week daarop, lees 10 dagen onderweg, hem in mijn brievenbus had. Dit is uiteraard niet te weiten aan jullie service, maar wel aan he belachelijk reorganiseren van b_post. Maar toch kan ik jullie diensten ten zeerste aanprijzen. Wat ik ook zal doen in de toekomst.

Snelle en goede service

snel

Snel en makkelijk

Milieusticker is makkelijk te bestellen zonder uploaden van documenten. Meerdere betaalmogelijkheden en vlotte afhandeling. Binnen de week mocht ik mijn milieusticker via Bpost ontvangen.

perfecte service

duidelijke en snelle communicatie (bestelling en feedback); supersnelle levering; speciale dank in deze coronatijd

Vlot en gemakkelijk

Vlot en gemakkelijk

Perfecte afhandeling

Super gemakkelijk bestellen, betaling in orde en snel in je brievenbus.

Met sticker altijd gerust door Duitsland!

Met sticker altijd gerust door Duitsland!

Super snel geregeld!

Prima service!

Milieusticker Duitsland

Vlotte service en contact. Bedankt.

snelle en nette levering

Eenvoudige bestelling en betaling.Na bestelling, vlotte afhandeling en levering. Goede prijs.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle levering voor een interessante prijs

Heel correct

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

Snelle behandeling!

Super snel behandeld, het vignet was binnen de 24u onderweg.

SUPER

100 % tevreden goede service

Eenvoudig en snelle bestelling.

De procedure voor de bestelling is zeer gemakkelijk, plaatnummer ingeven en bestellen. Ook goedkoper dan de andere. Snelle levering. Top en top, aanrader.

Positief

Uiters tevreden over de vlotte werking van het onlinegebeuren

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort