Heel praktisch en gemakkelijk

Heel praktisch en gemakkelijk

correct behandeld

mijn ervaring is momenteel positief als de postbode maar niet te lang op zich laat wachten

Snel en goed

Snel en eenvoudig te doen

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk geregeld

Op tijd met duidelijke instructie ontvangen

Zie de titel

efficiënt

vlugge service

Trage behandeling

Op de website wordt er niet aangegeven dat de aanvraag meerdere dagen nodig heeft om behandeld te worden. Aanbevelingen: Op de website attent maken dat er meerdere dagen nodig zijn. Bij betaling opties geven: express verzending/meerdere dagen verzending. Naast het opsturen per post ook een bijlage toevoegen per mail

Ik wist niet dat ik het nodig had Door vrienden heb ik het nog snel kunnen bestellen op zondag En vandaag al nieuws gehad dat het al verzonden is

Zeer gemakkelijke en snel te bestellen. Snelle levering en service

Snelle en voordelige service

Supersnel opgestuurd, met duidelijke instructies in het Nederlands. Goedkoper dan bij andere aanbieders van de sticker.

veel te duur

ik heb MEER dan 13 euro betaald , terwijl vrienden van ons in Duitsland zelf maar 7 euro betaald hebben. Dus heb bijna het dubbele betaald, waar is dat in godsnaam voor nodig ? Een paar euro meer, OK, maar het dubbele …………………...

Zeer snelle verzending

Een niet te kloppen prijs en geleverd binnen de 3 dagen!

Snelle en correcte afhandeling, wel rekening houden dat er nog 0,99 EUR kosten bijkomen.

heel good

heel gemakkelijk

Super service! Snelle levering.

Door een misverstand verkeerde stikker ontvangen, maar na één telefoontje werdt het direct netjes opgelost, en vriendelijk te woord gestaan.

ZEER GOED

ALLES SNEL EN KLANTVRIENDELIJK AFGEHANDELD........GOED ZO

Dit is hier dik in orde.

Op maandag besteld en donderdag thuis gekregen met de post. Om je stickers te bestellen is dit de gemakkelijkste site die er is. In een mum van tijd is dat hier dik in orde.

snel, correct en aangenaam

vlotte afhandeling van mijn aanvraag

Op zondagavond besteld en op woensdagochtend in de brievenbus.

Op zondagavond besteld, de woensdagochtend in de brievenbus.

Snelle goede bestelling en communicatie

Makkelijke site met goede uitleg Bestellen ging vlot met goede communicatie van verdere afhandeling

Gemakkelijk te bestellen zonder moeite.

Als de sticker nu nog afgeleverd word deze week zijn we heel tevreden.

Prima service en nazorg

Milieu sticker was verstuurd maar niet aangekomen. Er werd een nieuwe sticker kosteloos opgestuurd.

Goeie en correcte service

Goeie en correcte service

Tot dus ver goed.

Één heel erg gemakkelijke en overzichtelijke site. Eenvoudig in gebruik en een snelle service.

Goede Service en SUPER-SNEL ondanks Bpost....

Geen feedback. Gaat zo voort.

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort