Vlotte duidelijke en eerlijke bestelling, goed aangekomen, geen problemen

Bestelling gelijk beloofd ontvangen, met dank

snel en efficient

Webpagina invullen betalen en klaar is kees. Opvolging van de bestelling : prima waarvoor dank

Ik heb de sticker tot op heden nog niet ontvangen.

De sticker is nog niet in ons bezit

Super snel en super vriendelijk

Ik was verwonderd dat er nog zo'n vriendelijke en behulpzame mensen zijn als Sophie Hildebrand . En ook snel bedankt daarvoor ik zal het zeker verder vertellen

heel veel dank voor de vlugge levering.

Na proef bij andere leveranciers is het bij jullie van de eerste maal gelukt waarvoor dank.

Snelle service!

Deze was gemakkelijk aan te vragen. Dag erna onmiddellijk verzonden en bericht van gekregen. Nu hopen dat de post ook snel werkt en deze sticker tijdig toekomt.

Vlot duidelijk en snel

Vlotte site, duidelijke instructies en vlugge verzending

Snel en éénvoudig

Vlotte bestelling en éénvoudig uitgelegd

zeer goed

eenvoudig en vlot te bestellen, je dient wel je inschrijvingsbewijs bij de hand te hebben. snelle levering via de post

snelle en correcte levering

maandagavond besteld, donderdag in de brievenbus. Super

response tijd helemaal top

hoewel eerste email blijkbaar niet bij me terecht gekomen is heb ik na de herinnering (via email) onmiddellijk een snelle afhandeling kunnen vaststellen

Perfecte manier om de milieusticker te bekomen

Gemakkelijke manier om de sticker te bekomen en zeer behulpzaam indien er problemen zijn!

alles perfect.

Perfecte service,eenvoudig,snel makkelijker kan niet.

goede ervaring

goed geholpen na mijn vraag

Makkelijk en efficiënt

Donderdagavond besteld en bevestigingsmail ontvangen. Vrijdagmorgen mail ontvangen dat de sticker was verzonden. Dinsdagmorgen ontvangen.

Heel vlugge en correcte afhandeling

Heel vlugge en correcte afhandeling

Correct en snel

Snelle levering voor de juiste prijs.

gemakkelijk te bestellen , correkt , snelle afhandeling

gemakkelijk te bestellen , correkt ,snelle afhandeling

Bedankt voor de goede informatie

Snelle levering , goede communicatie

Zwaar teleurgesteld

Veel te laat ontvangen, wij hadden dinsdag betaald en in het weekend nog steeds niks ontvangen. Hoewel dit anders geadverteerd wordt. Wij moeten nu een andere oplossing zoeken voor onze reis naar Duitsland. Mogelijk opnieuw betalen voor een milieusticker in een nabij tankstation. Deze bestelling was dus totaal voor niks. Weggegooid geld. Waarom geen digitale versie mee opsturen? Dit systeem is niet meer van deze tijd. Gelieve te digitaliseren zo spoedig mogelijk.

Supercontent van fe snelle en correcte afhandeling"

Super snelle afhandeling zeer overzichtelijke site en snelle levering. Echt top

Overzichtelijke en duidelijke website Snelle respoce en verzending Geen negative punten gevonden Super servise Bedankt

top service

vlotte behandeling top