Alles is perfect verlopen > bestelling en levering

Na het inlezen van mijn bestelling via de laptop ontving ik onmiddellijk een schriftelijke bevestiging, zodat ik kon nakijken of alle ingevoerde gegevens correct waren overgenomen. Er werd een leveringstermijn van 2 à 3 werkdagen opgegeven. De 3e dag werd de sticker correct door BPost in de brievenbus gestopt. Alles is dus perfect verlopen.

top.

Sticker goed ontvangen. Duurde wel wat langer dan de opgegeven tijd. Er komen altijd nog 0.99 Euro transactiekosten bij voor betaling met credit of debetkaart..;....Toch blijft het nog goedkoper dan bvb VAB.

bestelling op Milieusticker Duitsland

bestelling Milieusticker Duitsland ,dank u voor snelle behandeling.

snel en vlot

na 2 dagen vignet ontvangen

gewoon weg goed , er is niets op aan te merken !

positief

Uitstekend!

Besteld. Snel geleverd. Wat heb je nog nodig? Uitstekend!

Snel en goed geholpen.

Makkelijk om te gebruiken. Handig en snel.

Uitsekend, super snel, fantastische service

Bestelling liep smooth.....overzichtelijke site, snelle, efficiënte service. Gewoonweg super....kzou er 10 kopen, doch heb er slechts één nodig.....

VLOT

Als de post doet wat het moet doen, zal dit redelijk vlot worden afgehandeld!

vlugge afwerking

Dank voor de vlugge afwerking.

Snel afhandeling

goede service

eenvoudig te bestellen en snelle reactie

Vlotte aanvraag

Vlotte aanvraag en snelle afhandeling.

Supersnelle levering van de Milieusticker!

Verheugd nog tijdig de sticker te ontvangen voor we op reis vertrokken

Super Tevreden!

Iedereen maar beweren dat ik geen recht had op een groene sticker, en ik maar uitstellen, tot er een vriendin mij Uw website doorstuurde: Op twee dagen had ik de sticker in huis, Super bedankt, zowel U als mijn vriendin!! xx Vriendelijke groet, Pierre

Vlotte afhandeling

Ondanks mijn eigen fout (foto kenteken niet meegestuurd) toch geduldige en vlotte afhandeling

de sticker was te laat

zaterdag besteld en donderdag pas aan gekomen.

slecht geinformeert

geachte jullie hebben bewijs gevraagd van de papieren van de auto en gekregen . vind het erg dat jullie het niet nakijken en mensen informeren dat euro norm 6 geen sticker nodig heeft . graag een antwoord op deze review groeten guido

Eerst kon ik mijn bestelling niet vervolledigen

Nadat ik de verantwoordelijke op de hoogte bracht, hebben ze me geholpen om de bestelling te vervolledigen. Binnen 3 dagen heb ikde stikker

perfect

zondag aangevraagd woensdag in de bus = perfect

Alles is vlot uitgelgd

geen probleem bij het bestellen van de sticker

vlot en eenvoudig te bestellen.

Het was eenvoudig en vlot om deze sticker te bestellen . Ook een goede na service.

Vlot en vlug aangekomen

Zondag besteld en donderdag in de brievenbus vanuit Duitsland . Super , bedankt voor de vlotte service . Goedkoper dan elders.

Niet echt een vlotte service.

Na een maand wachten en een herinnering, ben ik gisteren dan toch in het bezit gekomen van mijn milieusticker voor Duitsland.

Perfecte service. Bovendien wordt de klant goed op de hoogte gehouden van alle stappen

Arnhemseweg 2

3817CH Amersfoort