Dank Bert! Goed om te horen dat het zo goed bevalt! Groet, Bert-Jan
Dank voor de mooie review Emilie, dat horen we graag natuurlijk! Gr, Bert-Jan
Hi Ahmet, Dank voor de mooie score. Fijn om te horen dat het zo goed in de smaak valt, worden we blij van! Groet, Bert-Jan
Hi Bart, Dank voor de mooie review, vinden we fijn om te horen! Gr, Bert-Jan.
Wat fijn om te horen dat het allemaal zo goed bevalt, dat vinden we natuurlijk fijn om te horen! Gr, Bert-Jan
Bedankt voor de mooie score, Sigrid! Groet, Bert-Jan
Wat goed om te horen dat het zo goed bevalt, dat vinden we fijn om te horen! Gr, Bert-Jan
Hi Brian, Bedankt voor de mooie score, fijn dat het zo goed in de smaak valt! Groet, Bert-Jan
Dank voor de lovende woorden, worden we heel blij van! Groet, Bert-Jan
Thank you for your great review John! Gr, Bert-Jan
Dank voor de mooie beoordeling Elisa, vinden we fijn om te horen! Groet, Bert-Jan
Goed om te horen dat het zo goed bevalt, dank! Groet, Bert-Jan
Dank voor de mooie score Sven! Gr, Bert-Jan
Hi Cindy, Wat fijn om te horen dat het zo goed is bevallen! Worden we blij van! Gr, Bert-jan
Dank voor je mooie woorden Albert! Daar worden we natuurlijk blij van! Gr, Bert-Jan
Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt, dat horen we graag! Dank! Gr, Bert-Jan
Hi Sofie, Wat een mooi compliment, dank daarvoor! Groet, Bert-Jan
Hi Bertie, Dank voor je mooie review, vinden we natuurlijk fijn om te horen! Gr, Bert-jan
Dank voor de mooie review Nele . Fijn om te horen dat zo goed bevalt! Groet, Bert-Jan
Hi Tanja, Dank voor het compliment, fijn om te horen! Gr, Bert-Jan
Wat een mooi compliment, dank daarvoor! Daar worden we blij van! Gr, Bert-Jan
Hi Erwin, Wat goed om te horen dat het zo goed bevalt! Dank! Groet, Bert-Jan
Dank voor je mooie review Wouter! Gr, Bert-Jan
Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen en Dierenwelzijn Garantie.