Geweldig lekker gegeten van het mooie vlees

DIY Churrasco spiesen op onze smoker klaargemaakt, gezin en familie zien genieten van een heerlijk stuk vlees. Vlees keurig verpakt geleverd, snel.

Altijd snel en netjes geleverd, vlees komt goed bevroren binnen. Porties kloppen altijd en kwaliteit van het vlees is fantastisch!

Excellent

Alle producten die wij tot op heden besteld hebben voldeden voor 100% aan onze kwaliteits verwachting.De filet puur van US black angus sprong er trouwens boven uit.Schitterend gemarmerde filet met heel veel smaak.Compliment ook voor de vervoerder EN perfect verpakte producten.Uiteraard heeft alles zijn prijs maar in het geval van The Butchery is de hogere prijs het meer dan waard. John Kouwenberg

Fijne site. Wel prijzig vlees in verhouding tot andere slagers.

Prima ervaring mbt mijn websitebezoek, duidelijke site en voldoende keuze. Vind de prijs kwaliteit verhouding minder goed dan tegenover sommige andere slagers. Al met al een goed stuk vlees en snel bezorgd.

Goeie kwaliteit vlees ik ben voor de iberico Spareribs gegaan en ze waren erg lekker

Wowzers!

Wagyu a5 Japanese. Mega kwaliteit

Zalige stukken vlees voor een scherpe prijs

Top. Zeer correcte levering, vlot en snel. Alle vleessoorten waren heel goed en volledig zoals het hoort. Dat voor een betaalbare prijs! Zelden zo goede Pulled pork, cote de boeuf en buikspek klaar gekregen! Goddelijk!

Echt top vlees en zeer goed verpakt!

Tot nu toe alleen de 'Riblappen Blonde d'Aquitaine' laten ontdooien en Rendang gemaakt (sous vide). Voor dit geld is dit echt waanzinnig goed vlees! Ik ben echt razend enthousiast.

Perfecte kwaliteit en smaak. Maar lekkage in de koelkast bij het ontdooien

Zie bovenstaande, een koelkast schoonmaken vanwege lekkage bij ontdooien is niet mijn favoriete bezigheid.

top

top vlees maar daar betaal je ook voor mooi op tijd geleverd

Snelle levering, smaakt goed!

De levering kwam de volgende dag al, wat super fijn is. Ik kan aangeven wanneer ze komen en wat te doen als ik niet thuis ben, ook heel prettig. Het vlees ontdooit makkelijk en smaakt goed.

kwaliteit producten, en bezorging perfect

De afbeelding van voorbereide Ghoelas maaltijd ( twee personen) was heel aantrekkelijk om te zien, dus werd door mij besteld. Bij ontvangst, Ghoelas maaltijd, was deze geheel in een dikke worstvorm verpakt. In deze vorm, diep bevroren, is het zeer moeilijk deze te halveren. Tip, voor een persoons / twee personen zijn twee delen eenvoudiger te handteren. Aanbevelen ? inhoud ja verpakking nee

Goed vlees, snelle levering!

Goed vlees, snel geleverd.

veel keuze, perfecte service

Voor de 2e keer Picanha besteld. Ruime keuze uit verschillende Runderrassen en kwaliteiten. Ook het volgende stuk komt van de Butchery.

Top kwaliteit vlees en uitstekende klantenservice.

Top kwaliteit vlees en uitstekende klantenservice.

Snelle bezorging, top vlees

De spareribs waren de volgende dag, in perfect bevroren staat, geleverd. De ribben waren inderdaad goed dik bevleest en waren heerlijk!

Super kwaliteit

Top Leveren wat ze beloven en de kwaliteit is super.

Super voor elkaar

Snelle levering, goede service. Het vlees is top

Snelle levering van goede kwaliteit vlees

Een t-bone besteld van ong. 900 gram. Bezorging was binnen een dag, kwam nog goed bevroren aan. De kwaliteit was erg hoog, genoten van het vlees. Een aanrader dus.

Bestellen en snel in huis ook als particulier kleine beetjes worden keurig afgeleverd en prima vlees.

Vooral heerlijk vlees...!

Mooie website, overzichtelijk en bovenal heerlijk mals kwaliteitsvlees....

Goed vlees, en goede levering

Top vlees snel en correct geleverd

Via de duidelijke, overzichtelijke website mooi barbeque-vlees besteld. Mooie kwaliteit, goed verpakt en ijskoud geleverd. De levering door de vervoerder was ook top. Duidelijke informatie over de levering, exacte levertijd vermeld en je kon de bezorger volgen zodat je precies weet wanneer hij bij jou komt. Perfect! Absolute aanrader.

Top vlees, top service

Meerdere malen contact gehad voor de bestelling omdat we advies wilden. Dat ging super!

Goede kwaliteit snelle levering

Kwaliteit van het vlees is erg goed. Bestel hier vaker omdat het er goed uit ziet en de levering is ook snel en correct.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...