Zeer goed verpakt en bevroren aangekomen. Vlees smaakt fantastisch

Heerlijk vlees

Elke keer als we even luxe willen bbqen dan bestellen we ons vlees bij The Butchery. Zulk lekker en mals vlees en ook hebben ze lekkere recepten die we meteen uitproberen.

Goede snelle service

Vlees was als verwacht en snel geleverd

Optijd en altijd van goede kwaliteit

Kwaliteit en goede service

Producten worden professioneel verpakt en arriveren op tijd. Prijzen zijn aan de hoge kant maar daar staat wel kwaliteit tegenover. We zijn prima tevreden

Prettig

Goeie levering en uitstekend product

Tweemaal super levering en goede producten

Ik heb nu twee bestellingen gedaan was altijd netjes bezorgt goed verpakt , alles was van goede kwalietijd ik bestel hier vaker glmvg emiel

Subliem

Snel Voordelig het Beste Vlees

Super service

Lekker vlees

Geweldige slager

Al een hoop uitgeprobeerd on-line. Tuurlijk zijn er meerdere goeie leveranciers. Maar....The Butchery is wel mijn favoriet. Erg veel keuze uit eigenlijk allemaal top rassen. Mooi hoor!!

Maakt waar wat word beloofd.

Heerlijk vlees en geleverd op het moment dat men het heeft beloofd. Slager zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!

Geweldig vlees weer zoals altijd

Prachtige stukken Wagyu A5 BMS 12+

Ze bezorgen vlees, wat wil je nogmeer?

Gewoon goed.

Ondanks dat de levering zo'n 3 uur later was, maar daar kan The Butchery niets aan doen, was het geleverde vlees wederom van zeer goede kwaliteit. Blijf bestellen.

Top service en hoge kwaliteit

Ik heb inmiddels mijn derde bestelling geplaatst. De bestelde producten worden in een goed geïsoleerd en gekoelde verpakking geleverd. Het vlees en ook de kant & klare maaltijden zijn een echte aanrader!

In alle opzichten top

Snel geleverd goed verpakt en heerlijk vlees. Gaan we vaker doen

De updates rondom de levering zijn heel prettig en accuraat. Ik ben super tevreden met spareribs, ze smaakten bijzonder goed!

geweldig

Wij van @knoopjelosbbq zijn groot fan, ga zo door.

Super levering en het vlees was heerlijk

Constante kwaliteit en service!

Blijven hoogstaand vlees en service leveren

Super producten, snelle levering!

Heerlijk!

The butchery stelt nooit teleur

Alweer een hoop nieuwe dingen geprobeerd en het was weer verrukkelijk. Vooral de black angus, bavette en ossenhaas spiesen waren geweldig.

Good

Vlees is van zeer goede kwaliteit

Goede producten/snelle levering

Goede producten/snelle levering

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...