Ik en mijn gasten waren onder indruk van de kwaliteit.

Ik had zimmertale cote de boeuf besteld, het was heerlijk mals de mes gleed erin alsof het boter was.

altijd top

vers snel lekker

Perfect vlees voor de bbq

Vlees van zeer kwaliteit en precies volgens afspraak geleverd

Vlees A5+ Wagyu was geen leugen

Het vlees had de hoogste marbling score op papier en daar is geen woord aan gelogen. Het was echt super vlees! Besteld op zaterdagmiddag en zondagavond lag het al op ons bord door de super snelle levering. Echt super ervaring.

Geweldig vlees voor goede prijs.

Bestellen op de site gaat heel soepel. Daarna goede info over levertijd. Verpakking en koeling van het vlees is optimaal. Bezorging op afgesproken tijdstip. En waar het natuurlijk om gaat, de smaak van het vlees is uitstekend.

Goed vlees en snelle levering

Zaterdag besteld en maandag in huis, vlezen zijn van n hoge kwaliteit

Geweldig en top kwaliteit

Bestel regelmatig en altijd goes gegaan.

Vlot geleverd en goed

Overheerlijk vlees

Prima vlees, snel geleverd

Prima vlees, snel geleverd. Hoewel de bezorging (en de bereikbaarheid van de klantenservice van de bezorgdienst) de laatste keer te wensen overliet. Mijn pakket was zonder kennisgeving (anders dan ‘uw pakket is bezorgd’) op een ander huisnummer verderop in de straat afgegeven.

Snelle levering op dezelfde dag! erg lekker vlees!

Topvlees, echt bijzonder!

Heerlijk, speciaal en topbezorging

Veel keus en snelle levering

Heerlijke wagyu picanha besteld. Wat een super stuk vlees en elke cent waard! Keurige levering netjes bevroren verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Prima kwaliteit, keus, advies via de recepten en een vlotte levering.

In eerste instantie wat verschillende producten in kleine hoeveelheden gekocht. Vlotte en duidelijke aflevering. Zeer mooie kwaliteit, kost wel wat, maar waar voor je geld. Volgende bestelling duidelijk meer en kwaliteit vlees besteld. Alles volgens het voorgaande. Prima kwaliteit en levering. Ondertussen meerdere orders geplaatst en blijf zeer enthousiast. Een aanrader voor wat mooiere en aparte producten Succes en eet smakelijk

Snelle levering, goed vlees

Zoals hierboven

gewoon erg goed

Goed verpakt en snel geleverd. Mooie stukken vlees, goed van smaak.

Fantastisch zoals altijd!

Het vlees is altijd goed vacuüm verpakt en vers ingevroren, als het bij ons thuis aankomt in Veldhoven met de koerier is het nog kneiterhard bevroren! Wij zijn Fan en bestellen geregeld vlees, bedankt weer!

Охуенно

Полный пиздец

Alles goed geregeld

Snelle bezorging!, alles mooi verpakt met droogijs etc. Niks op aan te merken.

Uitstekend.

Meer moet niet gezegd worden het was gewoon perfect

Top service en en echt heel lekker vlees een echte aanrader

Helemaal top

Kwaliteitsproducten

Uitstekende kwaliteitsproducten met keuze uit een ruim assortiment en een perfecte aflevering.

Gewoon heerlijk vlees

Het is makkelijk te bestellen, omdat je goed op de hoogte wordt gehouden over de precieze levertijd. Komt goed verpakt binnen. Het vlees is fantastisch goed, dus hiermee een geweldige BBQ avond gehad.

Best in Netherlands

Amazing quality, reliable same day delivery time.

Top vlees en altijd correct geleverd

Goed vlees van hoge kwaliteit, top bezorg service.

Gret Meat

If you want to make a nice barbecue, this is the place to buy it! Amazing meat and outstanding service.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...