Snelle levering van topproducten

Dit is inmiddels de 12 de keer dat we besteld hebben en wederom alles super. De Rubia Gallega is een aanrader.

Snel en top

Snelle levering. Duidelijke site. De bezorger had wat vertraging opgelopen onderweg. Belt keurig op dat ie iets later komt. Helemaal top, waar gebeurt dat nog. Ik ben fan.

Beste vlees van de beste slager

Heerlijke bavette rollade gemaakt

Beter kan niet!

Echt een top ervaring met dit bedrijf! Een bedrijf dat om haar klanten geeft en luistert! Op zoek naar top vlees, u hoeft niet meer verder te zoeken! Grt. Sahil!

Top kwaliteit en een top service!!

Heb hier nu al een aantal keren besteld, de kwaliteit is echt helemaal fantastisch! En dan nog eens de service, voor 11.00uur besteld de zelfde avond om 20.00uur in de vriezer. Ga zo door, dan blijf ik gewoon doorgaan met bestellen!!

Top producten en een top service.

Wederom een top service van the Butchery. Alle producten die ik tot nu toe gekocht heb waren van een geweldige kwaliteit. De bezorging is iedere keer op tijd geweest en correct.

Netjes verpakt en goed bezorgd door fijne bezorgservice

Vlees viel mij tegen vergeleken met concurrentie

The meat's quality is good

I like the quality. But if the package can be chosen to split with small size, it will be even better. For example, the 1kg to split to 2 packages, then I don't have to melt the 1kg meat but use half of meat and freeze another half again.

Nog niets negatief kunnen ontdekken

2 maal besteld en 2 maal gesmuld!

Snelle service en goede kwaliteit product.

Heb volop genoten van mn eerste aankoop bij Butchery. De Australische Wagyu was heerlijk en voor herhaling vatbaar. De Japanse Wagyu die ik ook besteld heb ga ik vast nog meer van genieten. Zeker beter dan de standaard vlees in winkels!

Top kwaliteit en goede service

Geweldig vlees en snelle bezorging

Snel geleverd en de kwaliteit van het vlees is top!

Fantastische producten en prima service

Ik heb nu twee keer bij The Butchery besteld en beide keren zijn prima bevallen. Ik ben hier voorlopig nog niet klaar want er is te veel dat ik nog wil proeven!

Snel en goed

Heerlijk vlees waar ik anders niet zomaar aan kan komen

Heerlijke côte de bœuf. Snelle service

De spareribs, entrecote en côte de bœuf lagen 1 dag na bestelling al voor de deur. Keurig verpakt. De côte de bœuf hebben we al opgegeten. Heerlijk stuk vlees. Goed gemarmerd.

Lekker vlees goed geleverd!

Lekker vlees snel en goed verpakt geleverd

Gewoon goed

Keuze, service, levering en kwaliteit allemaal goed.

Kwaliteit vlees

altijd top vlees

Heb nog nooit zo is lekker gegeten.

Goede service en snelle levering

Zeer goede ervaring. Ga zeker nog een keer bestellen.

Goede producten, fijne after sale afhandeling

Mijn producten waren ontdooid geleverd. Ik heb er begrip voor dat er ergens eens iets fout gaat. Uiteindelijk is deze bestelling gecrediteerd. Dus ik ga zeker weer bestellen.

Geweldig, goede service en een fantastisch produkt

Ik kan niets anders zeggen dan heel tevreden te zijn. Premium vlees in een ruim assortiment. Bestellen gaat gemakkelijk en duidelijk en de bezorging is super en op tijd.

Goede kwaliteit/ snel geleverd

Butchery heeft mij nog nooit teleurgesteld. Goede kwaliteit en snel bezorgd plus goed verpakt.

hEerlijk Lekker Vlees

De verschillende vleesproducten van The Butchery zijn Top. Vers, keurig verpakt en snel geleverd.

Een top bedrijf.

Vlees besteld het zou zondag bezorgd worden maar geen bezorgers kunnen vinden erg jammer natuurlijk maar omdat ik het zondag nodig had werd het geld gelijk weer terug gestort. Gewoon een top bedrijf.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...