Kan niet beter!

Super service en echt kwaliteitsvlees!

Heb meerdere stukken gekocht pas een gebruikt,daar was ik tevreden over

Erg goede kwaliteit en levering van producten

Erg goede kwaliteit en levering van producten

Hoge kwaliteit en goed geleverd

Hoge kwaliteit vlees en goed verpakt door de Butchery. Daarnaast altijd geleverd op de datums wat je aangeeft bij ze.

Prima vlees.

Goede website, met ook bereidings ideeën. Vlees is erg goed en de bezorging gaat voortreffelijk.

Snelle levering, super kwaliteit vlees !

Snelle levering in goede koeldoos

Goede levering en goed en lekker vlees

Lekkere vlees

Al een paar keer de verschillende smaken braadworst besteld. Echt heerlijk. Deze keer ook wat kroketten bestelde die waren ook erg goed. De gorgonzola hamburgers waren top.

Voor elke vleesliefhebber een must!

Diverse producten besteld, Bezorging was helemaal in orde. Kwaliteit was zoals beloofd. Smaak was fantastisch. Ook de diverse instructie filmpjes voor het bereiden zijn erg hulpzaam.

Waar ik op hoopte!

Het bestellen ging simpel en de keuze was enorm. Ik kon de bestelling makkelijk volgen en de levering verliep zoals geplanned. Het vlees was goed verpakt en nog ingevroren. De kwaliteit was uitstekend en de smaak nog beter. Al in al een prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Goed vlees, fantastische service en snelle bezorging.

Zeer tevreden met de producten, diversiteit van vlees.

Hier kom je zeker nog terug. Keuze genoeg.

Bezorgtijden in het weekend “tussen 8:00 en 18:00” zijn wat ruim. Ik zou liever een kleinere tijdslot zien.

Helemaal goed!

Goed vlees voor een mooie prijs!

Netjes afgeleverd. Lekker en goed gekruide worst en burgers!

top!

TOP

heerlijk

snelle levering, heerlijk vlees!!

Mooie producten en snelle levering

Prima ervaring met goede producten. Ga hier zeker weer bestellen.

WE WANT MORE

Wat een heerlijke stukjes Hereford mochten we ontvangen bij onze eerste bestelling. Het begon al bij het uitpakken: heel attent kaartje voor mijn verjaardag erbij (had dit vermeld bij de bestelling dat dit ging smaken als verjaardagsmaal), fijne verpakking, heerlijk zakje groffe zout vlokken en natuurlijk het vlees zelf. Had eerst wat schrik hoe het ervan af zou komen op de BBQ, met dat het flash frozen was: gaat het niet droog zijn? Verliest het niet zijn smaak? Het was volledig het tegenovergestelde: het was het lekkerste stukje dat ik al gegrild heb, wat een smaaksensatie met het perfecte vochtgehalte. Hier kom ik snel terug met een bestelling!

Top kwaliteit

Super snelle levering. Het vlees is zeer kwalitatief. Echt een aanrader!

first time mangarizza

taste wild and heavy

Vlug verstuurd, goed verpakt

Geweldige shop, alles wordt zeer snel verstuurd, en het vlees is goed verpakt. Zeker aan te raden!

Heerlijk vlees

Heb voor de 3 e keer besteld en ik vind het top vlees. Je heb waar voor je geld, betaal liever meer. Voor mij geen supermarkt vlees. En de bezorging ook zo super snel.

Geleverd volges plan

Prachtig bevroren en goed verpakt vlees

Restaurant kwaliteit

Ik had het al eerder besteld en het is een supper topper! Varkenswangetjes in rode wijnsaus, kant en klaar, diepgevroren en voor 2 personen. Ik heb weer enkele porties besteld en het kost me moeite om niet alle complimentjes voor mezelf te houden en te zeggen dat het met de hachee succesnummers van The Butchery zijn.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...