Geweldig!!

We wisten tijdens het bestellen niet dat the Butchery dezelfde slagerij was als in Meppel. Toen wij dit eenmaal lazen, waren we blij verrast. We hadden al eens buikspek in Meppel gehaald en dat was een super goed stuk vlees en we vonden het voor herhaling vatbaar. Dat The Butchery dus een en dezelfde slager was, was helemaal top! Ook ditmaal werd er een goed, mooi stuk buikspek geleverd. Diep gevroren, mooi verpakt, en snel bezorgd (binnen 10 uur na bestelling). Zeer tevreden en gaan hier dan ook zeker meer gebruik van maken. En deze zomer.....halen we het persoonlijk bij de slagerij zelf.

Echt top!!

Klik en ontvang! Echt super mooi vlees en wat je besteld en wat je verwacht is echt top! Voor de mooie aparte stukken vlees is dit echt een aanrader.

Wat een geweldig vlees zeg !

Altijd vers en snel bezorgd ... in een woord Heerlijk .. ook de kant en Klare maaltijden voor een gemakkelijke dag zijn smaakvol bereid. Bestel bijna elke twee weken en kijk er echt naar uit.

Uitstekend stukje vlees en snelle goede levering

Stuk bavet A5+ marmering 12 besteld, was echt het geld waard. Volgende keer is de entrecote of haas aan de beurt!

Gewoon goed en snel bezorgd.

Kwalitatief goed vlees en een uitstekende bezorging service.

Heerlijk vlees en snelle levering!

Ruime keus en heerlijk vlees! De levering ging vlot en zonder problemen.

Eerlijk vlees

Soms koop ik wel eens vlees ergens anders. Maar dat is telkens weer een teleurstelling. Ze halen het niet bij het vlees van The Buchery qua malsheid

Top service en top kwaliteit

Al mijn bestellingen snel geleverd en alles elke keer van top kwaliteit

Goed vlees snel geleverd

Super lekker vlees en snel geleverd. Hebben heerlijk gegeten en zal zeker vaker bestellen.

Wagyu is een drie sterren maaltijd die je zelf kan bereiden

10/10 aanrader

Topkwaliteit

Gewoon mooie kwaliteit spullen

Good

Good meat and quick delivery

Tasteful

Fast delivery, great quality, online cooking instructions! Excellent!

Kwaliteits vlees

Wederom de spareribs 850 gr. Besteld Ze waren weer heerlijk en goed bevleesd

Doet wat ze beloven en zetten zonder moeite een extra stap!

Ik bestel nu enige tijd vlees bij Butchery.nl. De kwaliteit van het vlees is prima, de levering is precies volgens planning en wordt door het droogijs prima op temperatuur gehouden. Toen ik voor mijn dochter wat extra droog ijs vroeg (voor haar natuurkunde experimenten), was dat geen enkel probleem en werd het meegestuurd. Dat noem ik Service!

Goeie steaks, top bezorging en service

Groot assortiment, telefonisch netjes te woord gestaan ivm wat vragen en erg fijne pakketdienst met een duidelijk track&trace.

Gewoon super

Makkelijk bestellen en track en trace werkt perfect, helaas nog geen tijd gehad voor de bbq aan te steken .snik

Mooi stuk vlees

Snelle levering en super lekker vlees!

Heb buikspek van het Mangalitza varken besteld voor bereiding van porchetta. HEERLIJK!

Always satisfied!

Always satisfied!

• お勧めしますか? Yes

Super snelle levering

Super vleea

Geweldige kwaliteit vlees

Netjes en strak georganiseerd proces. Levering zeer nauwkeurig aangegeven. Ik had duur wagyu vlees en dit was met alle zorg verpakt. Heeft heerlijk gesmaakt!

Prima levering en alles van zeer goede kwaliteit

Was eerste bestelling bij dit The Butchery, maar zeker niet de laatste. Alles was goed verzorgd en vlees van uitstekende kwaliteit. we komen zeker terug

Echt super geweldig! Snelle service Goede kwaliteit

Uitstekend vlees, goede levering

Levering mooi op tijd. Kwaliteit van het vlees was uitstekend

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...