Perfecte omschrijving en levering

Goede omschrijving van producten en perfecte levering op gekozen datum. Gratis saucijs letter was lekker maar bestelde vlees nog niet geprobeerd. Vandaar nog geen 5 sterren.

Bezorger was vriendelijk en had het tussen de tijden wat er vermeld staat binnen. De Honey ham word met kerst gegeten en zal zeker een reactie op geven. Bedankt en hele fijne dagen. Mw Smith.

Prachtig vlees met zorg behandeld.

Mijn eerste bestellingen bij The Butchery zijn goed bevallen. Razendsnel, de volgende dag heb je het in huis! Ook fijn dat je speciale wensen kan doorgeven, bijvoorbeeld hoe je een groot stuk vlees gesneden wilt hebben. Ik zal spoedig terugkeren...

Prima, mooi stuk A5 Wagyu

Snelle levering, vlees nog bevroren

Ik heb het vlees nog niet klaargemaakt, maar over de snelle levering en de staat van het vlees zeer tevreden! Een aanrader

Uitgebreid assortiment aan vlees, snel besteld, perfecte levering en natuurlijk top kwaliteit vlees! Doe hier al m'n bestellingen.

Heerlijk!

In november een prachtig pakket besteld met diverse heerlijke vleessoorten. We genieten er nu nog steeds van. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees maar er is nog wel wat nodig voor beter laten verlopen van de website/bestellen. Datum van afhalen klopte niet, stond (voor ons gelukkig) nog foutje in aanbod. En na telefonisch contact bleek dat het al klaar lag voor ophalen. Bij ophalen de volgende dag was het er echter helemaal niet. Moest het nog snel (door medewerker Lantinga) opgehaald worden. Het zijn aandachtpunten, geen reden tot negatieve reactie naar familie, vrienden en kennissen

Zoals altijd uitstekend

Website 100% Communicatie 101% Verzending 102% Vlees ( niet uit te drukken in %) na ja toch maar: 200%

Fantastisch vlees, uitmuntende kwaliteit!

Buiten het feit dat de levering super goed verzorgd is (en snel :D) is het vlees van een geweldige kwaliteit. Al zoveel spul gehad van the Butchery, maar allemaal uitmuntend!

Goede kwaliteit

Snelle levering aardige bezorger en het vlees smaakte geweldig.

Prima vlees

De site was duidelijk en de bestelling was snel afgerond. De bezorging van het vlees gebeurde goed en het kwam keurig bevroren aan. De kwaliteit was ook goed. We hebben heerlijk gegeten.

Snelle service!!

Netjes afgeleverd, voldeet precies aan de verwachtingen

Easy, fast service, high quality

Ordering online was an easy process for me. I was impressed with the delivery options and speed of delivery and the quality is great.

Goed vlees met snelle levering

op maandagavond een aantal stukken black angus besteld en op dinsdagavond al in huis! keurig verpakt en nog goed bevroren.

Zeer ruime keuze, prima levering

Langzamerhand zijn er veel webwinkel-aanbieders van vlees. The Butchery heeft gelukkig een eigen assortiment waarmee ze zich onderscheiden van andere winkels. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en wordt vlot geleverd.

heel weinig voor heel veel geld

Bij een eerdere bestelling was ik niet tevreden over het product. Na goede service van de medewerkers en de slager zelf een mooi vervangend product ontvangen. Fijn dat dit bedrijf dat zo goed heeft opgepakt.

Super bedrijf

Geweldig vlees Super mooi en duidelijke website Snelle levering

Van bestellen tot levering perfect verlopen. Top kwaliteit vlees.

Super vlees, super service!

Ik haal al jaren mijn bbq vlees bij de winkel van Lantinga vanwege het vakmanschap en de kwaliteit. Nu met de Butchery is het bestellen niet alleen veel makkelijker geworden, de keuze is ook enorm. En wat je ook kiest, de kwaliteit is echt enorm goed. Tevens eenvoudig bereikbaar en snel antwoord als je vragen hebt of advies wil omtrent soort vlees, hoeveelheid, etc.

correct en goed

verrukkelijke foto's van vleesvarianten, spontane nijging om van alles te bestellen voor de kerst en tijdens ga van deze aanbiedingen zeker gebruik maken met de alles omvattende hoop dat bij ontvangst nog even verrukkelijk is. mvg Jan Groen

Snelle en prettige levering en het vlees zelf was ook heel goed!

Goed en snel geleverd

Snelle levering, topkwaliteit vlees

Snelle levering, topkwaliteit vlees

Volgende dag Savonds laat in huis

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...