Snel makkelijk en goed..

Mijn mening is nog steeds het zelfde.. bestellen gaat makkelijk. Je hebt het erg snel. De kwaliteid is erg goed en er is veel keus. Verpakking van het vlees is nog steeds het zelfde. Moet het vaak/soms opnieuw verpakken doordat zakken lek of slecht vacuum gestrokken zijn.

Beter kan het NIET!

Goed kwaliteit goede tijden om te bezorgen

Amazing experience - Japanese wagyu A5+

Cannot describe that steak in words. It is like nothing else i have ever tasted . Service was convenient helpful and fast. 10/10 will order again. Nice to have this high quality available for regular everyday consumer

Topwinkel!

Inmiddels al 2x bij de Butchery besteld en ik ben super tevreden. Hij werd snel geleverd en was nog goed bevroren. Bij de tweede bestelling kreeg ik zelfs een extra'tje erbij :) 5 welverdiende sterretjes op je beeldscherm!

Mooi op tijd volgens afspraak geleverd. Alles zag er goed uit. We hebben nog niet alles opgegeten, maar wat we genuttigd hebben was van super kwaliteit. Ik kookt vroeger professioneel en nu alleen nog omdat ik het leuk vind. Ik ga zeker weer bestellen.

Prima service, iets opletten met bestellen.

Alles werkt prima! Wilde alleen een brisket point, waar ik ook op zocht. Maar vervolgens stond er alleen flat bij de optie. Erg duidelijk hoor, maar ik las eroverheen. Maar hoe dan ook, vlees is heerlijk en wordt mooi geleverd volgens afspraken.

Hele fijne ervaring. Snele levering met dry ice. Voortaan zal ik mijn vlees bij jullie bestelen

Lekker vlees voor een redelijke prijs

Het bestellen was wat lastig doordat de eerste vier keer de bestelling steeds moest worden afgekapt doordat de website ontzettend sloom was en de stukken vlees die ik wilde dan alweer uitverkocht waren. Maar na een aantal dagen is het me eindelijk gelukt en kreeg ik heel lekker vlees binnen. Ook erg leuk dat ik bij mijn bestelling een stuk wagyu erbij kreeg. Een klein minpuntje is dat het hamburger vlees al gekruid is wat ik niet zo snel kon terug vinden in de omschrijving van het product. Daarnaast zijn ze erg dicht op elkaar geperst, dan had ik liever nog meer iberico gehakt gekocht om daar zelf burgers van te maken. De rest van het vlees is tot nu echt de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

Goede persoonlijke service & flexibiliteit

Als vriendengroep wilden wij een vriend graag Wagyu biefstuk cadeau doen. We waren eigenlijk iets te laat met bestellen voor bezorging op dezelfde dag (11:45 bij een deadline om 11:00). Daarom heb ik telefonisch contact opgenomen. Een vriendelijke dame heeft mij te woord gestaan en ze heeft er persoonlijk op toegezien dat de bestelling alsnog mee kon voor de same-day -delivery. Daarna kreeg ik netjes terugkoppeling dat de bestelling nog op tijd mee kon. Van onze vriend hebben we ook begrepen dat het vlees zeer goed smaakte!

excellent vlees en excellente service

excellent vlees en excellente service

Gezien de prijs van het vlees waren mijn verwachtingen veel hoger dan wat ik krweg

Het vlees smolt beslist niet in de mond, alle 4 de eters vonden het niet voldoen aan de verwachtingen

excellent products!

Butchery provides a large selection of excellent products. We are very satisfied!

Uitstekende service en heerlijk vlees

De Uruguayaanse Rib-eye's zijn heerlijk mals, prachtig doorregen en uitstekend van smaak. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar eerlijk en kwaliteitsvol vlees. Daarnaast zeer tevreden over de fantastische service! The Butchery onderscheidt zich hiermee en maakt echt het verschil voor de klant!

zeer goed

vers en smakelijk vlees.

Super vlees en super service

Heerlijke wagyu

Heerlijk mals

Verrassende erwtensoep met uitstekende wordt

Fantastisch!

Geweldig vlees en altijd op tijd geleverd.

Super kwaliteit

De levering en kwaliteit is heel goed, echter wel een tikkeltje prijzig, maar je er veel voor terug.

Overzichtelijk en duidelijk verpakt. Over de smaak nog geen oordeel.

Top kwaliteit vlees en top bezorging

De bestelde producten kwalitatief hoogstaand. Zeer lekker vlees. De bezorging snel en altijd op tijd.

Geweldige service en heel erg smakelijk vlees

Bezorging op tijd, zeer diepgevroren, alleen jammer dat het recyclen van het verpakkingsmateriaal nog niet in gang is gezet. Zou ook graag willen dat deze slager vleeswaren gaat verkopen

Top vlees en top service!

Geweldige service! Altijd op tijd bezorgd en vragen worden binnen minuten beantwoord. Vlees is excellent :-)

Top kwaliteit, top service

Kwaliteit en service zijn goed en Smorgens voor 11 besteld is zelfde dag in huis.....do i need to say more.

uitstekend

Makkelijk te bestellen. Levering zoals gepland. Uitstekend rosbief.

Fantastisch eten en goede service

Heerlijk eten

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...