Top vlees snel geleverd.

Vlees is super mals.

Gewoon het allerbeste vlees wat we ooit hebben gegeten. Ook geweldige service

Good quality and nice customer services!

Good quality and nice customer services - helped to package in smaller size for sharing.

Goed vlees, prijzig, maar goed! (recept ontbreekt nog wel eens)

Bijzondere stukken vlees die je niet zomaar ergens anders kan krijgen. Daarvoor niet meer dan lof. Dat het dan diepvries is.. tjah daar ontkom je niet aan. Het enigste wat ik wel erg jammer vind is het bereidingsadvies van sommige kant-en-klaar producten. Bij de bestelling de 4 gehaktballen (mega groot overigens) van Livar varken & Gratis erwtensoep met Worst. De erwtensoep en gehaktballen opwarmen zonder instructie.. prima. Maar de worst is vrij 'blank' en staat alleen op "Al helemaal klaar. Worst hoeft alleen nog maar opgewarmd te worden." Opgewarmd hoe? in steelpan met water, in de koekpan gebakken, op de BBQ kort voor rook effect? Zelfde soort instructies ontbraken bij meerdere producten. Geen kritiek. Kan makkelijk zelf inschatten & bereiding erop aanpassen.. maar zou wel fijn zijn om een suggestie te krijgen :) Voor de rest niets meer dan lof. Goede bezorging, duidelijke communicatie, snel verstuurd. Waar anders in Nederland vind je dit soort Waygu.

Top service en heerlijk vlees

Super vers en snelle levering. Prachtige verschillende soorten vlees.

mooie producten snel bezorgd!

Nice service and quality

I have bought from the online shop several times. The quality was fine and the meat was arrived on time. A nice shop when you want some excellent meat.

heerlijk mals stuk vlees en perfecte levering

Wat een gemak en een kwaliteit. Vanuit huis besteld en keurig de volgende dag geleverd, zodat onze gasten konden genieten van een heerlijk stuk vlees.

Super!!

Goede en snelle service. Mede door de mogelijkheid om de zelfde dag nog te leveren.

Ik ben te vreden

Heel lekker en uitstekend vlees. Ik ga bestelen verder

Goeie kwaliteit en snel

Kocht mijn 2de bestelling voor een vriend, kwam snel aan en op een goeie tijd :D Perfect cuts en gratis wagyu burgers erbij :O

Ook na service perfect

Gewoon geweldig!

Mensen die weten waar ze het over hebben met een passie voor het vak. Waar vind je dat tegenwoordig nog. Bestellingen worden diepgevroren thuisbezorgd, wat wil je nog meer. Kan het iedereen aanbevelen.

Kwaliteits producten

Voor de eerste keer vlees besteld bij de Butchery. Prima service en afhandeling bestelling van producten van de hoogste kwaliteit

Super lekker kwaliteit vlees

Ik heb hier 1x besteld en al vaker vlees van gegeten. Kwaliteit is super en de levering ook. Heel erg tevreden over

Prachtig vlees super service aan huis

We hebben al een aantal keer vlees besteld en hebben steeds goede kwaliteit gekregen voor onze BBQ gerechten. Prima aanrader.

Top kwaliteit

Mooiste Wagu

Zeer klantvriendelijk. Hadden fout gemaakt werd meteen herstelt.

Top vlees en service!

Dit zijn nou mensen die verstand hebben van hun passie en werk!

Zelfde dag bezorgd

Ruime productkeuze, goede prijzen. 's Ochtends besteld (voor 11.00u) en had het dezelfde avond nog (diepgevroren) in huis.

Goed bevroren verpakt.

Wagyu besteld voor kerst. Ziet er mooi uit en kwam goed bevroren verpakt aan. Zal vast smaken over een maand!

gewoon goed

tot nu toe heeeel goed.. ga hier zeker meer bestellen, alleen die punten sparen snap ik nog niet ..??

Zeer goede kwaliteit

Ik ben super tevreden.

Alle producten di.e we tot nu toe van de bestelling gegeten hebben, waren erg lekker en van goede kwaliteit. De Black Angus jalapeno burgers waren goddelijk. Vanavond de wilde eend: wat bijzonder. All in all, herhalingsvatbaar.

Logestiek is top. Black angus prime is helemaal de bom! En de Wagyu is als de eerste keer sex!

zie boven

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...