Geweldige kwaliteit vlees!

Zeker een hele goede slager die zijn producten kort op kwaliteit! Je proeft het gelijk. Ga zo door!

Geweldig vlees

Goede service en uitstekende kwaliteit vlees. Ik koop hier altijd met veel plezier mijn bbq vlees!

Topkwaliteit, mooi verpakt, snel in huis!

4 kilo manganitza buikspek besteld, ZEER TEVREDEN! hier bestel ik vaker!

Kwaliteit vlees en snel geleverd

Zeer snelle levering. Dus je kunt korter beslissen wat je binnen 2 dagen wilt eten. Vlees is ook van zeer goede kwaliteit. Kleur is mooi en vlees is erg mals en sappig. Veel keuze, ook in wat exclusiever vlees. Nette labels met houdbaarheid in vriezer en ook houdbaarheid als je ontdooid hebt. En/of het geschikt is om nogmaals in te vriezen. Kortom gewoon hier bestellen en niet verder kijken :-)

Snelle levering, degelijk verpakt, mooi vlees.

Snel geleverd in nette verpakking. Het vlees ziet er super uit. Het eerste inmiddels gegeten, heerlijke short ribs!

Goede service en perfecte producten

Prachtige producten, snelle service. Ondertussen meermaals naar volle tevredenheid besteld. Fijn ook dat jullie nu droogijs gebruiken bij verzenden, producten komen in perfecte staat aan. Ga zo door, ik ben fan!!

Goede levering, slecht stukje japans vlees

Taai, zonde van het geld.

Beste stukje vlees koop je hier!!

Top kwaliteit vlees, goede prijsverhouding en snelle service. Duidelijke website maar zou graag zien dat er bij alle producten een korte bereidingswijze bij staat, dat is nu alleen bij enkele steaks.

Perfect. Komt de gemaakte afspraken goed na.

Prima service and kwaliteit

Wat leggen we volgende week op de BBQ???

We hebben een test ronde vlees besteld, je weet natuurlijk niet wat je kan verwachten. Maar super netjes vlees keurig op tijd geleverd en goede kwaliteit. Klaar gemaakt op de BBQ en voor onze volgende gasten (vrienden) weer een bestelling gedaan, deze keer ander vlees voor een nieuwe smaakvolle uitdaging. De gasten bij ins thuis vinden het heerlijk. Schat wanneer gaan we weer BBQ en dan bestel ik nog eenof twee of drie rondes. Fijn bedrijf je betaald goede prijs kwaliteit verhouding. Wij genieten nog even verder. Ik denk 1e kerst dag ook gewoon de BBQ aan. ;) dus blijf zo door gaan dan hebben wij heerlijk te eten.

Super vlees, super service!

Heb hier nu z`n 5 keer besteld en iedere keer keurig op tijd en super kwaliteit vlees. Lekker door blijven gaan op deze manier, hulde!

Excellent quality Wagyu, will be ordering again soon!

Placed my order before 11:00 on Friday, received around 20:30 the same day! Great service and even better Wagyu (Kagoshima A5 + BMS12), melts in your mouth. Will be ordering again very soon.

Heerlijk vlees!

Weer een biologisch rundvleespakket besteld, vorige keer erg van genoten! Je proeft het er zeker van af, smaakvol en sappig biologisch vlees voor een redelijke prijs. Zoals altijd weer goed verpakt en netjes op tijd bezorgd door Trunkrs!

Perfect geregeld!!

Hier gaan we vaker bestellen!

Perfect meat and service!

The meat is really delicious and service very good. Will order again!

Voor het eerst een vleespakket besteld, alles tot nu is waanzinnig lekker

Erg mooi ingepakt, goede kwaliteit. Dit was voor ons een probeersel maar dit wordt vaste prik met bestellen bij de Butchery.

Goed vlees en bezorging

Het is de eerste keer dat wij bij jullie bestellen maar wij hadden heerlijk genoten.

super service

super service, snelle levering

Super happy with The Butchery! Awesome meat, fast deliveries, great choice!

Voortreffelijke kwaliteit

Voor de 2e keer besteld bij the butchery. Fantastische kwaliteit en super (snelle) levering

Vriendelijk personeel en super vlees

Het is zulk uitstekend vlees. Wauwwww ik wil niks anders meer. Ik eet liever wat duurder en dan maar wat minder dan dat ik de troep uit de supermarkt nog haal

uitstekende service

uitstekende service en zeer goede kwaliteit

Goed vlees, goed verpakt en snel verzonden.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...